Kate Winslet och Leonardo DiCaprios relation i dag

Leonardo DiCaprio och Kate Winslet.
Foto: JAY L. CLENDENIN / LOS ANGELES TIMES / POLARIS POLARIS IMAGES

Kate Winslet och Leonardo DiCaprio blev nära vänner efter sina skådespelarinsatser i filmen ”Titanic” som släpptes 25 år sedan.

Succén med filmen har gjort att deras relation i dag är något alldeles speciellt.

Skådespelarna Kate Winslet, 46, och Leonardo DiCaprio, 47, fick båda stora genombrott med ”Titanic” 1997.

Under inspelningen av filmen blev Winslet och DiCaprio nära vänner och ända sedan dess har de fortsatt ha kontakt med varandra.

I dag är de väldigt goda vänner. I en intervju med tidningen Glamour 2017 berättade Kate Winslet om relationen med Leonardo DiCaprio.

– Du vill inte ens veta vad vår senaste konversation var, för den var så rolig och fick mig att skratta jättemycket. Ibland säger vi till varandra ”kan du tänka dig om världen fick reda på vilka knäppa saker vi säger?”. Jag tänker inte säga vad vi pratar om men ja, vi är väldigt, väldigt nära, sa Kate Winslet i en intervju med brittiska Glamour 2017.

Återföreningen efter pandemin

Skådespelaren avslöjade även att hon och DiCaprio brukade skämta med varandra genom att säga repliker från ”Titanic”.

– Ibland säger vi udda ”Titanic”-repliker till varandra, bara för att vi kan och för att vi tycker det är väldigt roligt.

Under coronapandemin blev det dock svårt för skådespelarna att träffas på grund av reserestriktionerna. Efter att ha inte träffats på tre år kunde de äntligen återförenas i slutet av förra året i Los Angeles.

För The Guardian berättade Kate Winslet om det känslosamma mötet.

– Jag kunde inte sluta gråta. Jag har känt honom i halva mitt liv!, säger hon till tidningen.

– Det är inte så att jag har varit i New York eller att han har varit i London och det har funnits en möjlighet att ta en kaffe eller snacka. Vi har inte kunnat lämna våra länder. Liksom så många internationella vänskaper har vi saknat varandra på grund av covid.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.