Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kate Moss nya liv – efter hårda åren

Kate Moss lever nyktert idag med nya kärleken.Foto: MARIO RUIZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Under 2000-talet kantades hennes liv av flera drogrelaterade skandaler och vilda fester.Foto: WHERESMYCASH??/SPLASH NEWS / WHERESMYCASH??/SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Supermodellens syster berättar nu om stjärnans livsändring.Foto: STUART RAMSON / AP
Tidigare har detaljer från modellens liv avslöjats i boken ”Meet Me In The Bathroom”. Foto: LAN / RETNA / ALL OVER PRESS RETNAUS

Kate Moss har påbörjat ett nytt helnyktert liv.

Supermodellens syster berättar nu om stjärnans livsändring – och nya livet med kärleken Nikolai von Bismarck.

– Hon har slagit sig till ro och är riktigt lycklig med sin nya kille, berättar Lottie Moss enligt The Mirror. 

Supermodellen Kate Moss, 44, slog igenom i mitten av 1990-talet och hon blev snabbt en av världens mest eftertraktade modeller. Under sina år i modebranschen har Kate Moss varit ansiktet utåt för modejättar som Chanel och Calvin Klein.

Vid sidan av sin modellkarriär har hon också uppmärksammats på grund av sitt vilda partyliv under 2000-talet. Bland annat hade hon ett omtalat förhållande med Libertines-sångaren Pete Doherthy.

Förhållandet tog slut 2007, men innan dess kantades deras relation av drogskandaler och modellen förlorade ett kontrakt med H&M efter att Daily Mirror publicerat bilder som visar hur den brittiska modellen använder kokain.

 

LÄS MER: Kate Moss intima nakenbilder stulna 

 

I dag uppger stjärnans syster att Kate Moss har bytt liv helt och lever ett liv i lugn och ro tillsammans med sin nya man Nikolai von Bismarck.

– Hon har slagit sig till ro och är riktigt lycklig med sin nya kille, berättar Lottie Moss enligt The Mirror.

Enligt tidningen passar den nya livsstilen bra även för kärleken, som även han har kämpat mot missbruk. 2016 ska han ha lagt in sig själv på behandlingshem för sina problem. 

– Kate dricker ingenting längre, hon är helt nykter, berättar systern för Mail on Sunday.

Beslutet att leva nyktert ska bland annat ha varit för att stötta pojkvännen:

– Kate älskar honom verkligen och vill verkligen hjälpa honom. Hon har slutat tidigare, men är verkligen seriös den här gången, har en vän berättat för The Sun tidigare.

Supermodellen Kate Moss, 44, slog igenom i mitten av 1990-talet och hon blev snabbt en av världens mest eftertraktade modeller. Foto: SUPPLIED BY TARGET PRESS / DISTR. STELLA PICTURES SUPPLIED BY TARGET PRESS

LÄS MER: Kate Moss vilda partyliv – knarkade i trädkoja 

 

Tidigare har detaljer från modellens liv avslöjats i boken ”Meet Me In The Bathroom”. Där  berättar flera kända personer om sina minnen med Kate Moss. Enligt boken, som handlar om rockens historia under det tidiga 2000-talet, var Kate Moss en person som festade i princip dygnet runt. 

Gitarristen Anthony Rossomando, 41, känd från band som The Libertines och Dirty Pretty Things, är en av dem som har berättat om sina vilda nätter med Kate Moss. 

 

LÄS MER: Kate Moss i storbråk med Cara Delevingne

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.