Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kate Middleton - redo att föda en ny stilikon

Så här glada var Kate och William efter att prins George kom till världen i juli 2013. Foto: Alpha Press
Den stickade västen med motiv av The Queen's Guard som George bar på en av familjens julhälsningar fick den brittiska kedjan Cath Kidstons plagg att sälja som smör. Den snart tvååriga prinsen har blivit en stor stilikon.
Stilikonen Kate Middleton gjorde sitt sista officiella framträdande innan mammaledigheten i slutet av mars. Då klädd i en chockrosa kappa från Mulberry.

Kate Middleton och prins William är redo för förlossningen på St Marys Hospital.

Förberedelserna utanför BB är nu i full gång.

Oavsett om det blir en ny prins George eller en prinsessa - så är risken stor att värden berikas med ytterligare en stilikon.

Nu får snart prins George en lillebror, eller lillasyster.

För mamma Kate Middleton beräknas föda hennes och prins Williams andra barn när som helts.

Redan nu finns tecken som tyder på att förberedelserna för skarpt läge är i gång utanför sjuhuset St Marys i London.

Förbjudet för pressen

Brittiska hovet har bestämt att pressen är förbjuden att visats utanför sjukhuset ända fram till födseln, först då får de stå på noga utvalda platser.

Skyltar på parkeringen visar också att speciella restrektioner gäller från 15-30 april, enligt US Weekly. Dessutom har Kate själv sagt att bebisen beräknas komma då.

– Jag är beräknad till mitten av april-slutet av april. Så inte så länge kvar nu, sa hon i samband med sitt sista officiella framträdande innan mammaledigheten, i slutet av mars.

Kate och George är stilikoner

Då kom hon klädd i en dubbelknäppt chockrosa kappa från Mulberry. 33-åriga Kate är som bekant känd som en av världens mest beundrade stilikoner.

Men hon är inte ensam.

Snart tvååriga prins George är även han en stjärna inom modevärlden. Precis som sin mamma har han en förmåga att orsaka köphysteri när han visar sig i ett plagg.

Bland annat har han visat upp sig i kläder från svenska Polarn och Pyret.

Auktionssajten Ebay utsåg honom också till årets stilikon i början av 2015.

Bakgrunden är att den stickade västen med motiv av The Queen's Guard som George bar på en av familjens julhälsningar fick den brittiska kedjan Cath Kidstons plagg att sälja som smör på auktionssajten.

Bara under ett år såldes plagg från Cath Kidston i över 100 000 exemplar.

Om Kate och Williams bebis blir en flicka eller pojke vet vi fortfarande inte. Men risken är stor att världen i vilket fall som helst berikas med ytterligare en ung stilikon.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!