Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kate hyllade sina barn med nytt guldhalsband

Hertiginnan Kate syntes i Battersea Park i tisdags, med en hyllning till sina barn kring halsen.Foto: I-IMAGES / POLARIS
Halsbandet hade tre små hängen med barnens initialer på.Foto: I-IMAGES / POLARIS

Hertiginnan Kate träffade andra föräldrar i en park i London för att visa sitt stöd under coronapandemin.

Samtidigt passade hon på att visa upp ett nytt guldhalsband.

Halsbandet, med tre små hängen, är en hyllning till hennes tre barn.

Det var i tisdags som hertiginnan träffade en grupp föräldrar i Battersea Park i London. Kate, hertiginnan av Cambridge, var där för att lyssna på deras erfarenheter från de sex månader av pandemi som plågat världen och Storbritannien.

Klädd i vit T-shirt, mörkt rosa byxor och sneakers fick hon höra hur föräldrarna bildat grupper för att hjälpa varandra och andra i den märkliga vardagen som har varit och som verkar fortsätta ännu en tid. 

Barnens initialer på halsbandet

Kate passade också på att visa upp ett nytt guldhalsband, med tre små hängen på. Hängena, prydda med bokstäverna G, C och L, är en hyllning till hertiginnans tre små barn: prins George, 7, prinsessan Charlotte, 5, och prins Louis, 2.

Det är inte första gången Kate har hyllat sina barn med accessoarer, skriver People. Tidigare i år bar hertiginnan ett guldhalsband med ett hänge med barnens initialer ingraverade bredvid tre diamantstjärnor. 

Tidningen spekulerar också i att det smycket indikerar att det inte finns några planer för fler kungliga barn i familjen. De tre bokstäverna satt perfekt centrerade – utan någon plats för fler bokstäver.

Trumps sågning av Meghan:

”Jag är inget fan”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.