Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kate Hudson höll bebislyckan dold

Kate Hudson och Danny Fujikawa.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Kate Hudson väntar sitt tredje barn.Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Stjärnan berättar nyheten på Instagram.Foto: Instagram

Skådespelerskan Kate Hudson, 38, är gravid.

Instagram berättar nu stjärnan om den stora bebislyckan med pojkvännen Danny Fujikawa – efter att ha hållit det hemligt under en tid.

”ÖVERRASKNING!! Om ni undrar varför jag har varit så frånvarande på mina sociala medier beror det på att jag aldrig mått så illa som nu”, skriver hon i meddelandet.

Kate Hudson ska bli mamma igen. På Instagram berättar skådespelerskan om den glada nyheten – och förklarar varför hon hållit sig undan rampljuset den senaste tiden.

På filmen i inlägget smäller Kate Hudson, pojkvännen och hennes två söner Bingham Hawn, 6, och Ryder Russell, 14 var sin ballong i en trädgård. Samtidigt hör man deras glada tillrop.

”ÖVERRASKNING!! Om ni undrar varför jag har varit så frånvarande på mina sociala medier beror det på att jag aldrig mått så illa som nu”, skriver hon i meddelandet.

 

https://www.instagram.com/p/BhPKzU8AMhT/?hl=en&taken-by=katehudson

 

LÄS MER Ilskan mot Kate Hudson efter orden 

 

Ville hålla graviditeten hemlig

Kate Hudson berättar att hon aldrig var så illamående under sina tidigare graviditeter som denna gång. Samtidigt förklarar hon att hon försökt att hålla graviditeten hemlig så länge som möjligt.

”Vi har försökt att hålla den här graviditeten hemlig så länge som möjligt, men nu börjar det synas. Och det är alldeles för utmanande att försöka gömma den, och helt ärligt så är det mer utmattande än att berätta!”, skriver hon i inlägget.

 

LÄS MER: Sanningen bakom drastiska förändringen 

 

Kate Hudson är dotter till skådespelaren Goldie Hawn och växte upp tillsammans med  Hawn och hennes pojkvän Kurt Russell.

Bebisnyheten kommer som en glad överraskning för hela familjen.

”Mina barn, Danny och jag själv och hela familjen är galet förväntansfulla! En liten flicka är på väg", skriver hon i inlägget.

Kate Hudson har två söner från sina tidigare förhållanden med artisterna Chris Robinson och Matthew Bellamy.