Kristin Kaspersen berättade nyligen hur viktigt stödet från familjen varit. Nu berättar Malin Berghagen hur stolt hon är över att Kristin Kaspersen börjat vända livet. Foto: Robert EklundKristin Kaspersen berättade nyligen hur viktigt stödet från familjen varit. Nu berättar Malin Berghagen hur stolt hon är över att Kristin Kaspersen börjat vända livet. Foto: Robert Eklund
Kristin Kaspersen berättade nyligen hur viktigt stödet från familjen varit. Nu berättar Malin Berghagen hur stolt hon är över att Kristin Kaspersen börjat vända livet.  Foto: Robert Eklund
"Vi står ju varandra väldigt nära, verkligen, hela familjen", säger Malin Berghagen. Foto: Mikael Sjöberg"Vi står ju varandra väldigt nära, verkligen, hela familjen", säger Malin Berghagen. Foto: Mikael Sjöberg
"Vi står ju varandra väldigt nära, verkligen, hela familjen", säger Malin Berghagen. Foto: Mikael Sjöberg
Foto: Mikael SjöbergFoto: Mikael Sjöberg
 Foto: Mikael Sjöberg

Kaspersens stöd till Malin efter dödsfallet

Publicerad

Kristin Kaspersen skriver själv om Malin Berghagens stöttning i samband med sjukdomen och utbrändheten.

Malin i sin tur berättar om hur systern stöttat henne.

– Vi står ju varandra väldigt nära, säger Malin Berghagen.

Det var i en intervju i Expressen som Kristin Kaspersen, 46, i december berättade om sin utbrändhet.

Då hade hon valt att dölja kampen från offentligheten i ett år. I somras sade kroppen ifrån, under ett besök hos familjen.

– Då brast det. Jag sov elva timmar, gick upp och promenerade, sov två timmar, gick upp och åt, sen gick jag och lade mig. Så höll jag på i en vecka, har Kristin tidigare berättat.

Kristin Kaspersen berättade nyligen hur viktigt stödet från familjen varit. Nu berättar Malin Berghagen hur stolt hon är över att Kristin Kaspersen börjat vända livet.

– Vi står ju varandra väldigt nära, verkligen, hela familjen. Det jag är mest lycklig över är att Kristin tagit tag i yogan. Hon har funnit en nyckel där som fungerar för henne. Hon upptäckte yogan för några år sedan, men sedan har det varit mycket annat. Men nu har hon funnit yogan på ett sätt som gör att hon kommer ner i varv. Jag tror att vi alla behöver se över det. Det måste finnas andra valutor än pengar. Det är livskvalitet, säger hon.

 

LÄS MER: Kristin Kaspersen vill träffa kärleken igen

 

Berghagen: "Satte sig på planet direkt"

Syskonens relation har blivit extra viktig under de senaste två åren. Kristin var den första som kom ner till henne efter att ex-maken Dag Taylor gått bort.

– Hon var en av de som kom först ned till Palma och bara var hos mig. Hon satte sig på planet direkt, säger Berghagen.

Kristin Kaspersen berättade nyligen om systern Malin Berghagens stöttande ord.

"Jag är en obeskrivligt lycklig mamma, en tacksam själ i en fantastisk familj och uppskattar vänner som bara är där och är helt fantastiska precis som de är. Våga backa hem och känn efter vad du känner och vad du vill. Var ärlig mot dig själv. Som min kloka syster Malin Berghagen sa. Var inte orolig. De som älskar dig står kvar", skriver Kaspersen.

 

LÄS MER: Kaspersen: "Jag var rädd för att inte vakna"

 

Kristin Kaspersen berättade i december att läkeprocessen gick åt rätt håll. Då var Kaspersens arbetsschema på "Vardagspuls" i TV4 anpassat för att hon ska kunna prestera trots sin sjukdom.

"Vägen är inte alltid rak. Men den är lärorik. Jag blickar tillbaka på året som gått med ett leende även om det har haft sina upp och nergångar. Jag har lärt mig så mycket om mig själv först och främst", skriver Kaspersen.

Kaspersen berättade i oktober att hon och Swedbank-vd:n Michael Wolf, 52, inte längre är ett par.

Kaspersen är just nu på semester och vill inte ge ytterligare kommentarer.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag