Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kaspersens stöd från Sterner mitt i känslostormen

Kristin Kaspersen och Calle Sterner håller kontakten efter programmet.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Kristin Kaspersen och Calle Sterner tog tittarna med storm när de dansade sig hela vägen till vinst i ”Let's dance” 2019.

De kom varandra nära och efter programmet har de hållit kontakten – nu berättar Kaspersen om hur Sterner stöttade henne när känslorna stormade och hon blev arg på sig själv.

– Jag tyckte det var en sån fin symbolik, säger Kaspersen i sin podcasten ”Nyfiken på”

Programledaren och poddaren Kristin Kaspersen, 52, och proffsdansaren Calle Sterner, 32, fann varandra när de tävlade tillsammans i TV4:s långkörare ”Let's dance”.

Och det var inte bara på dansgolvet som dansparet kom nära varandra. Deras relation utvecklades under säsongens gång och trots att programmet tog slut vägrade de att släppa taget om varandra.

– Vi kommer att hålla kontakt. Det är en självklarhet, det är en vän för livet som jag är oerhört tacksam över, sa Sterner strax efter vinsten.

Under säsongen gick det så långt att det spekulerades i om det var en romans på gång mellan Kristin Kaspersen och Calle Sterner – något som avvisades av dem båda. Calle Sterner är nämligen, och var då också, i en relation med skådespelaren Johanna Bohm Hermansson, 27.

Kaspersen skämtade under säsongen av ”Let's dance” om att hon hade snott Sterner från flickvännen. Och efter programmet har de umgåtts alla tre.

Firade tillsammans – åkte utomlands 

Faktum är att de efter säsongsavslutningen åkte utomlands tillsammans – alla tre för att fira Calle Sterners 30-årsdag.

– Det känns skönt, då vet jag ju att jag får träffa honom snart igen, sa Kristin Kaspersen.

Och när Kaspersen firade sin födelsedag i höstas var både Sterner och flickvännen med och firade henne tillsammans med fler vänner.

Vänskapen mellan Kristin Kaspersen och Calle Sterner har alltså fortsatt vara stark.

Nu berättar Kaspersen om hur Sterner stöttade henne under en stund då känslorna stormade för programledaren. Det är när Efva Attling gästar Kaspersens podcast ”Kristin Kaspersen – nyfiken på” som de kommer in på att finnas där för varandra och Attling berättar om sin relation med hustrun Eva Dahlgren.

– En tanke som slog mig när du berättar är när jag dansade i ”Let's dance” med Calle Sterner, så sa han till mig vid ett visst tillfälle när jag körde och blev arg och sur på mig själv att ”vi gör det här tillsammans Kristin, du behöver inte göra det här själv”. Och så förklarade han dansen att ”man följer varandra, man lyssnar in varandra och när du dansar ut själv då står jag stolt bakom dig och tittar på dig när du dansar och står här när du kommer tillbaka”. Och samma sak när han dansar ut, säger Kristin Kaspersen i podcasten.

– Jag tyckte det var en sån fin symbolik. Lite så är min upplevelse när jag ser, er att det finns en följsamhet och när någon av er gör något står den andre stolt och tittar på, fortsätter hon och Efva Attling bekräftar att så är fallet med henne och hustrun.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.