Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kaspersens semester med Swedbanks Wolf

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Tv-profilen och banktoppen ägnade sig åt sol och bad och lunch på den exklusiva strandens restaurang tillsammans med barn och vänner.
Swedbanks vd Michael Wolf har skippat kostymen för strandklädsel.
Michael Wolf.
Kristin Kaspersen har tidigare förnekat uppgifter om en relation men bekräftar nu i samband med deras semester att hon och Swedbanks vd Michael Wolf träffas.
Kristin Kaspersen har tidigare berättat om hur hon gärna vill träffa någon igen efter sju år som singel.

Här är Kristin Kaspersens drömsemester med Michael Wolf.

Den populära programledaren och Swedbanks vd njuter på den grekiska rivieran.

– Ja, vi träffas. I övrigt vill jag inte kommentera mitt privatliv, säger Kristin Kaspersen.

För två veckor sedan var det Carl Philip som firade sin svensexa i Aten och då solade på Astir Beach, en fashionabel strand i utkanten av Aten.

Nu i helgen är det Kristin Kaspersen, 45, och Michael Wolf, 51, som besöker den grekiska huvudstaden och väljer lyxstranden.

Astir Beach är en privat strand där det kostar 250 kronor att bada under högsäsong, då ingår också en solstol. Det är inte ovanligt att det är tätt med kändisar, miljardärer och politiker i den exklusiva och skyddade viken.

"Skulle vilja träffa någon"

Kaspersen och Wolf njöt på stranden tillsammans med barn och vänner.

Tv-programledaren hade en sommardryck i ett glas med sugrör, som även näringslivstoppen fick provsmaka.

Hela sällskapet åt sedan en långlunch på den USA-inspirerade kedjan Thank god it's friday.

De båda har varit i Aten över långhelgen och när Expressen ber om en kommentar, säger Kristin Kaspersen - som förra året förnekade uppgifter om en relation - att de "träffas".

I övrigt vill hon inte kommentera resan till Aten eller relationen till Michael Wolf.

I går kväll besökte sällskapet fisk och skaldjur-restaurang Papaioannou i populära området Piraeus utanför Aten.

Kristin Kaspersen har tidigare berättat för Expressen att hon gärna skulle vilja träffa någon igen. Hon har två söner efter de tidigare relationerna med Martin Lamprecht och Hans Fahlén. I februari sade hon till Expressen, efter att ha varit ensam i sju år:

– Absolut skulle jag vilja träffa någon att dela allt med, gå ut och käka en middag som vuxna eller resa med.

Kan tänka sig att gifta sig

I intervjun berättade hon också att hon inte nödvändigtvis letade efter någon annan som var offentlig person.

– För mig är det skitsamma vad personen gör, jag vill tycka om någon för det personen är. Jag vill ju att personer ska se mig för den jag är och det finns det de som har svårt att göra, sa Kaspersen i intervjun.

Tv-profilen stängde heller inte dörren för att gifta sig igen.

– Giftermålet i sig tycker jag är att fira kärleken. Träffar jag någon jag blir jätteförälskad och kär i så ja, kanske.

Swedbanks vd Michael Wolf började sin karriär på SEB och gick sedan vidare till Skandia och Intrum Justitia. Han är vd på Swedbank sedan 2009.

Han har två barn med tidigare sambon Lotta Leuckfeld, samt tvillingar från ett tidigare äktenskap.

Kristin Kaspersen, programledare

Kristin Kaspersen, 45, är programledare för Vardagspuls i TV4. I samma kanal har hon lett bland annat Cancergalan, Fångarna på Fortet, Humorgalan och Nyhetsmorgon. Tidigare jobbade hon för SVT och programledde bland annat Söndagsöppet. 1993 mottog hon Hylandpriset, yngst någonsin att tilldelas denna utmärkelse.

Mellan 2003 och 2009 var hon gift med programledaren Hans Fahlén. Hon har två söner. Kristin Kaspersens föräldrar är artisten Barbro "Lill-Babs" Svensson och fotbollsspelaren Kjell Kaspersen.

Kristin Kaspersen har pluggat engelska och journalistik. Hon har tillsammans med fotografen Andreas Lundberg gett boken "Stark i kropp och själ" om träning och kost 2013. Före tv-karriären jobbade hon som flygvärdinna och bartender. Redan som elvaåring spelade hon musikal på teatern Folkan i Stockholm.

Hon har tillsammans med produktdesignern Linus Ekenstam och produktutvecklaren Anna Lena Winter konstruerat appen Klustr som går ut på att förenkla vardagslivet genom att synkronisera användarnas kalendrar med en chatt. Appen finns i App store. Kristin Kaspersen har enligt egna uppgifter till Entreprenör 24 satsat en halv miljon kronor på appen.

Michael Wolf, VD för Swedbank

Michael Wolf, 51, är vd för Swedbank sedan 2009. Han har tidigare jobbat på Intrum Justitia, Skandia och SEB Merchant Banking. Är i botten civilekonom, utbildad vid Stockholms universitet.

Under 2014 fick han en lön på 13 miljoner kronor plus avsättningar till pensionen och hamnar därmed bland Sveriges bäst betalda. Däremot tjänar SEB-vd:n Annika Falkengren betydligt mer.

Han äger 83 000 aktier i sin egen bank, som han köpt för egna pengar.

Michael Wolf har fyra barn, två med tidigare sambon Lotta Leuckfeld och två från ett tidigare äktenskap. Han växte delvis upp på Gotland och tillbringar tid där fortfarande.

2010 opererades han för prostatacancer. Wolf sa i en Expressenintervju att ingreppet gick snabbt men att sjukdomen gjort honom "medveten om att livet är skört att det gäller att ta tillvara på dagen".

Filosofi på jobbet: "Vi måste hjälpa varandra att lyckas".

Så lever andra höga bankchefer

JACOB WALLENBERG, ordförande för SEB, träffade förra skådespelerskan och kulturrådet ANNIKA LEVIN efter sin skilsmässa.

ANNIKA FALKENGREN, vd för SEB, mötte ULF FALKENGREN och blev mamma vid 42 års ålder.

PÄR BOMAN, ordförande för Handelsbanken, är gift med SUSANNE BOMAN och de bor kvar hemma i Linköping.

CHRISTIAN CLAUSEN, vd för Nordea, och hustrun ANETTE har hus i danska Hellerup och lägenhet i Stockholm.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.