Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kaspersens privata bilder från lyxfesten

Här är Bill Clinton på miljardärens födelsedagsfirande.
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: Instagram

Under torsdagen var det dags för miljardären Anders Wiklöfs årliga födelsedagsfirande.

En av gästerna var Kristin Kaspersen som passade på att mingla med självaste Bill Clinton – nu väljer också tv-profilen att dela med sig av sina privata bilder från festen.

”Vilken man! Så stort hjärta!!! En oförglömlig dag!”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Entreprenören och miljardären Anders Wiklöf bjuder av tradition alla ålänningar på storslaget firande i samband med sin födelsedag 25 juli. Torsdagens firande på Åland var inget undantag, Anders Wiklöf ordnade en stor gratiskonsert i Miriamparken i Mariehamn för 10 000 ortsbor och turister. Bland gästerna fanns även en hel del kändisar. Hasse Andersson, Johnny Logan, Sissel Kyrkjebø, LaGaylia Frazier och Lennie Norman uppträdde på konserten men även den tidigare amerikanske presidenten Bill Clinton, 72, var på plats. 

Konserten leddes av den svenska programledaren Kristin Kaspersen som nu skriver om den spännande kvällen med expresidenten i ett inlägg på Instagram. Dessutom delar hon med sig av ett helt bildspel med privata bilder från festligheterna.

”Vilken dag!!! Möte med President Bill Clinton, vi blev bjudna ut till Andersudde, konsert med massor av underbara artister”, skriver Kristin Kaspersen och fortsätter:

”Anders Wiklöf som ligger bakom den här dagen bjuder in Ålandsborna på gratis konsert för allt dom gör för Åland. Han startade även östersjöfonden. Anders själv stod och välkomnade publiken när de kom, hängde bakom scenen och satt i publiken och njöt. Vilken man! Så stort hjärta!!! En oförglömlig dag! ”

Anders Wiklöf och Kristin Kaspersen berättar mer om firandet.

Wiklöf ville göra något annorlunda

Inför födelsedagsfirandet berättade Anders Wiklöf att han kände att det var dags att göra något nytt i år och därför kontaktade Bill Clinton. 

– Konserterna är sätt för mig att ge tillbaka till samhället. Men nu har jag ordnat de här konserterna i flera år och tänkte att jag måste hitta på något annat i år, säger Anders Wiklöf till Expressen.

Ander Wiklöf menar också att expresidenten länge varit hans och hans broders (Lars Wiklöf, socialdemokratisk finansminister på Åland, dog 2008) politiske idol.

– Det har aldrig kommit en amerikansk president till Åland, det är en historisk händelse. Det är bra att den här mannen kommer till oss på Åland. Han är en vettig och fin person. Jag hade inte velat ha någon annan president, säger Anders Wiklöf.

Expressen har sökt Kristin Kaspersen.

https://www.instagram.com/p/B0WqgOHJSQe/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.