Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kaspersens övergång – med äldsta sonen

Kristin Kaspersen ger svar på tal i ”Framgångspodden” angående sin relation till sonen.Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersens son Filip Kaspersen Lamprecht tillsammans med flickvännen Peg Parnevik.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Kristin Kaspersen saknar när äldsta sonen Filip Kaspersen Lamprecht fortfarande bodde hemma – något hon upplever att hon kritiseras för.

I ”Framgångspodden” sätter nu tv-profilen ner foten, och slår tillbaka mot de som anklagar henne för att inte släppa taget om sina barn.

– Nu är han fri att klara sig själv men för mig blir det ett ganska stort avbrott. Varför är inte det okej få vara sårbar i det, undrar Kristin Kaspersen i ”Framgångspodden”.

Tv-profilen Kristin Kaspersens, 50, äldsta son - Filip Kaspersen Lamprecht – har flyttat hemifrån, och lever sitt egna 22-åriga liv.

Men när Kaspersen säger att hon saknar honom, så upplever hon ofta att folk tycker att hon inte unnar sin vuxna son ett eget liv.

– Så säger jag till exempel ”gud vad jag saknar min son” så säger de ”men du måste förstå att han har ett eget liv och de måste han få ha”. Ja, det var inte det jag sa, jag sa bara gud vad jag saknar honom. Då kan de säga ”ja, men han är vuxen nu, han måste ju få släppa taget”, säger Kristin Kaspersen i ”Framgångspodden”.

Kristin Kaspersens tomhet i hemmet

Hon konstaterar att hon har en väldigt nära relation till båda sina söner då de har rest mycket tillsammans, men att hon ändå alltid har sett det som spännande att få se dem växa upp och lämna boet.

– Nu är han fri att klara sig själv men för mig blir det ett ganska stort avbrott. Varför är inte det okej få vara sårbar i det? Det är inte så att jag inte unnar honom i att flyga, jag har ju hjälpt till att lösa boende och varit med på den biten, säger Kristin Kaspersen.

Samtidigt blir det tomt hemma när en tredjedel av familjen försvinner. Att yngre sonen Leon fortfarande bor hemma hjälper dock.

– Det är klart att det är en liten sorg när jag har haft en liten kompis hemma, men då jag har en till son har jag ju en kompis till hemma. Men det är som att det är fel att vi föräldrar säger att vi saknar, säger hon i ”Framgångspodden”.

Expressen har varit i kontakt med Kristin Kaspersen som avböjt att kommentera.

Filip Kaspersen Lamprecht om att ha en svärfar som jävlas:

Ida Wargs och Alexander Pärleros miljonimperium

Så mycket pengar drar entreprenörerna in

Snuskigaste filmerna på Netflix – för en het kväll

Sökorden för att hitta sexiga rullar • Dolda kategorin

Skandalerna som skakat ”Big Brother”

• Dödshot • Smugglade in knark • Tvingades till oralsex

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.