Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kaspersens och Linnéas dilemman med männen

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson.Foto: OLLE SPORRONG
LinnŽa Claeson och Jacob Persson.Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen och Calle Sterner.Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen.Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen och Calle Sterner.Foto: OLLE SPORRONG
1 / 7

Flörtig stämning och hångel bakom kulisserna i årets ”Let's dance”.

Nu avslöjar deltagarna kärleksinviterna och de hemliga kyssarna.

– Jo men jag vet att folk har hånglat med varandra absolut, säger Linnéa Claesson.

Årets säsong av ”Let's dance” har kantats av kärleksrykten och flörtig stämning. Nu avslöjar deltagarna det hemliga hånglet bakom kulisserna och kärleksinviterna som kommit under säsongen.

För programledaren Kristin Kaspersen, 49, har medverkan i dansprogrammet bidragit till en inkorg full av kärleksförklaringar. Under en av de tidigare direktsändningarna ställde programledaren David Hellenius, 45, skämtsamt frågan hur man ska gå till väga om man vill dejta Kristin Kaspersen och sa senare att man mejlar till danspartnern Calle Sterner - och precis så verkar Kristins beundrare nu ha gjort.

Kristin Kaspersen: ”De är modiga och jag är feg”

För Expressen avslöjar nu Kristin Kaspersen att det är flera män som har hört av sig till både Calle Sterner och andra av Kaspersens vänner för att få kontakt med henne. Något som har skapat flera dilemman för Kristin Kaspersen.

– Det tycker jag är modigt. Det är jag som är feg som inte svarar, de är modiga och jag är feg, säger Kristin Kaspersen.

Att de kärlekssugna männen har tagit sig tid att kontakta henne tycker hon är väldigt gulligt men förklarar att hon inte ännu har svarat på något av meddelandena.

– Jag uppskattar jättemycket att jag har fått så fina mejl verkligen, det är jättegulligt. Men jag känner att det kanske inte är det forumet som jag känner att jag vill träffa någon, säger Kristin Kaspersen och fortsätter:

– Och så känns det som att om jag svarar på en så måste jag svara på alla.

Linnéa Claesson: ”Jag vet att folk har hånglat”

Även jämställdhetsaktivisten Linnéa Claeson, 27, har tidigare varit öppen med de inviter hon fått i inkorgen. Inviter som hon inte ser på som lika gulliga som Kristin Kaspersens fina meddelanden. Hon har tidigare berättat att hon fått bland annat snoppbilder skickade till sig, och att trakasserierna har eskalerat under hennes medverkan i programmet.

– Ju mer jag syns desto mer ökar det, förklarar Linnéa Claeson.

Inom ”Let's dance” egna väggar är det dock bara kärlek som sprids. Linnéa Claesson har tidigare hyllat sina nyfunna vänner för det fina stödet hon fått efter hatet och avslöjar nu att det finns de som har kommit varandra lite extra nära.

– Jo men jag vet att folk har hånglat med varandra absolut, säger Linnéa Claesson och skrattar.

Hon vill inte avslöja vilka som fattat tycke för varandra men menar att hon själv är oskyldig. Än så länge är det heller ingen kärlek mellan någon av deltagarna menar Linnéa Claesson utan beskriver att det helt enkelt är ett gäng som har väldigt roligt ihop.

– Jag skulle sammanfatta det som att det är en väldigt flörtig stämning här, säger hon.

Sigrid Bernson: ”Det kan vara jag, det kan vara du”

Någon som även han säger sig vara oskyldig till de hemliga kyssarna bakom kulisserna är sångaren Robin Bengtsson, 28. Han säger att han inte har sett något men danspartnern Sigrid Bernson, 30, avslöjar att ”Let's dance”-gänget har varit ute på krogen ihop, att det då blivit mycket dans och att det inte är omöjligt att det blivit lite hångel bakom kulisserna.

– Det har det säkert gjort men jag kan inte peka ut vilka. Det kan vara jag, det kan vara du, säger Sigrid Bernson till Robin Bengtsson som snabbt svarar att han minsann inte har hånglat med någon.

– Jag har inte sett något, man kanske har gått hem för tidigt, missat det sista, säger Robin Bengtsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.