Kaspersens nya fas med dansaren – inför flickvännen

Tillsammans har Kristin Kaspersen och Calle Sterner gjort succé i ”Let's dance”.
Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen är glad att hon fick dansa med Calle Sterner.
Foto: OLLE SPORRONG
Kristin Kaspersen och Calle Sterner har kommit varandra nära under ”Let's dance”-resan.
Foto: OLLE SPORRONG
Dansparet vill inte sluta umgås, även om programmet är slut.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Relationen till Calle Sterner har kommit att betyda mycket för Kristin Kaspersen.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Det har spekulerats flitigt kring Kristin Kaspersens intima relation med Calle Sterner under årets säsong av ”Let's dance”.

Efter programmets slut vägrar dansparet att släppa taget om varandra – Kristin Kaspersens plan kan dock innebära viss drama hos Sterners flickvän.

– När ni åker på semester så kommer jag ut från rummet bredvid ”Hej, här bor jag!”, säger Kristin Kaspersen och skrattar.

Årets säsong av ”Let's dance” är över. Under våren har Kristin Kaspersen, 49, och Calle Sterner, 30, gjort storsuccé på dansgolvet med bland annat tango, cha-cha och vals. Men det är inte bara på dansgolvet som dansparet kommit varandra nära. Relationen har utvecklats under säsongens gång och trots att programmet tagit slut vägrar de att släppa taget om varandra.

För att nu få möjligheten att fortsätta umgås har Kristin Kaspersen en plan. En plan som möjligtvis skulle kunna innebära en del drama med danspartnern Calle Sterners flickvän.

Hon har tidigare skämtat om att hon har snott Calle Sterner från flickvännen. För att ge tillbaka gav hon då paret en gemensam spa-resa, men skämtade också om att hon kanske skulle dyka upp själv.

– Calle har inte sluppit mig på tre månader. Jag har snott honom så mycket så jag tycker hon kan få ha honom för sig själv ett tag. Eller så dyker jag kanske upp, sa Kristin Kaspersen då med ett skratt.

Ett skämt som fortfarande står sig. En lösning för att få fortsätta umgås hade varit att just göra så, dyka upp på kärlekssemestrar, skämtar dansparet.

Dansparet ger ett exempel att Calle Sterners flickvän ska undra vad det är för stor resväska han tagit med sig utomlands, varpå Kristin Kaspersen ska hoppa fram.

– När ni åker på semester så kommer jag ut från rummet bredvid ”Hej, här bor jag!”, säger Kristin Kaspersen och skrattar.

Åker utomland med paret

Den gemensamma semestern är inte heller bara ett skämt. Faktum är att den redan är inplanerad. Redan veckan efter säsongsavslutningen åker alla tre utomlands, för att fira Calle Sterners 30-årsdag.

– Det känns skönt, då vet jag ju att jag får träffa honom snart igen, säger Kristin Kaspersen och fortsätter:

– Och sedan din fantastiska flickvän också, nu kan jag få börja umgås med henne lite och inte bara med dig.

Kristin Kaspersen har tidigare sagt att Calle Sterner är en stor del i att ”Let's dance”-tiden varit så fantastisk och säger att den nyfunna relationen varit något av det bästa hon tar med sig från programmet.

– Det har varit en extremt häftig resa faktiskt, lika mycket som att lära sig att dansa. Att få möjligheten att på riktigt lära känna någon. Jag är glad att vår kemi funkar, säger Kristin Kaspersen och Calle Sterner håller med.

– Det är nice, säger han.

”Man kommer varandra väldigt nära”

Att spendera timmar i träningslokaler ihop, se varandra i alla tänkbara humör och tillsammans uppleva allt vad ”Lets dance”-resan innebär har visat sig betyda mycket mer än Kristin Kaspersen hade anat.

– Man kommer varandra väldigt nära, man tränar i många timmar, käkar lunch ihop, man spenderar mycket tid ihop.  Det är mycket garv, säger Kristin Kaspersen och fortsätter:

– Det går inte att ha tråkigt med honom.

Tidigare har Kristin Kaspersen avslöjat att hon hoppades på att få dansa med just Calle Sterner när hon tackade ja till att medverka i ”Let's dance”. Att hennes önskan gick i uppfyllelse är hon glad över i dag och beskriver att hon nu funnit en vän för livet. Någon som hon inte tänker släppa taget om i första hand.

– Det kommer komma sms bara: ”Calle var är du?”, säger hon och Calle Sterner hänger på:

– ”Jag är i studion, klockan är 8 vi ska dansa” Jag bara: ”vad fan jag är i Göteborg” haha.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.