Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kaspersen slår tillbaka mot kärlekspåståendena

Kristin Kaspersen trivs som singel men stänger samtidigt inte dörren för att träffa någon.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Nu sätter Kaspersen ner foten till alla nyfikna.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kristin Kaspersen och Calle Sterner kom varandra nära under ”Let's dance” 2019.
Foto: OLLE SPORRONG

Kristin Kaspersen har levt som singel i några år och säger att hon mår bra i det – men frågor om hur hennes kärleksliv egentligen ser ut upphör inte att komma.

Nu sätter programledaren ner foten och ryter ifrån efter alla spekulationer.

”Allt annat är skitsnack”, skriver hon i ett inlägg på Instagram story.

Programledaren, författaren och poddaren Kristin Kaspersen, 52, har sonen Filip Lamprecht, 24, från ett tidigare förhållande med Martin Lamprecht, 58, och sonen Leon Fahlén, 17, med ex-maken Hans Fahlén, 57. 

Sedan några år tillbaka lever Kristin Kaspersen som singel. Men trots att Kaspersen är öppen med att hon är singel fortsätter hon att få frågor om sitt kärleksliv, berättar hon på Instagram.

När Kristin Kaspersen kammade hem vinsten i TV4:s ”Let's dance” 2019 kom hon sin danspartner Calle Sterner, 32, nära. Under säsongens gång gick det så långt att det spekulerades i om det var en romans på gång mellan dem – något som avvisades av dem båda. Calle Sterner är nämligen, och var då också, i en relation med Johanna Bohm Hermansson, 27.

Nu har Kaspersen tröttnat på alla spekulationer kring sitt kärleksliv och hon ryter ifrån på Instagram.

”Btw har fått frågan två gånger i dag... Jag är fortfarande SINGEL, inte kär i NÅN och har inte flirtat med NÅN! Allt annat är skitsnack.”, skriver hon i en story.

Vem eller vilka det spekuleras i att hon har en relation med framgår inte.

”Nu ska jag fortsätta mitt packande som tar tid för jag lever och är SJÄLV! Mår toppen där jag är.”, fortsätter Kaspersen och avslutar med några kryptiska ord:

”Vem vet vad det här året har att ge!”, skriver hon.

Kaspersen: ”Kanske sista dagen jag är singel”

I sin podcast ”Nyfiken på” har Kristin Kaspersen tidigare pratat om svårigheterna i att träffa någon. I ett avsnitt som sändes i våras samtalade hon om just det tillsammans med den mentala rådgivaren Johannes Hansen.

– Jag har varit singel länge, mår bra där. Men självklart vore det jättehärligt att träffa någon. Men då kan man känna att då ska det fan vara bra. Jag har ett så bra liv, säger hon i podcasten.

Hon förklarar vidare:

– Jag vill inte gå in i en relation för att jag känner att jag behöver någon för att jag ska bli lycklig. Där har jag landat, där är jag jätteglad över att jag har landat. Sen tycker jag att det är sjukt svårt att möta någon.. Och jag vet inte riktigt varför.

Men samtidigt som hon är lycklig som singel berättar hon även att hon är öppen för att kärleken kan slå till närsomhelst.

– Det kan hända närsomhelst. I dag kanske är sista dagen jag är singel, jag vet inte, säger Kristin Kaspersen i podcasten ”Nyfiken på”. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.