Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kaspersen klar för ”Let's dance” – får sällskap av tv-profilen

Programledaren Kristin Kaspersen är en av deltagarna i årets ”Let's dance”, enligt uppgifter till Expressen. Foto: OLLE SPORRONG
Fredrik ”Fab Freddie” Svensson är klar för nya säsongen av ”Let's dance”. Foto: OLLE SPORRONG

Kristin Kaspersen är klar för ”Let's dance”, enligt uppgifter till Expressen.

Hollywood-frun Gunilla Persson ska dock utifrån personer med insyn inte vara med i den kommande säsongen, något som tidigare rapporterats – i stället möter Kaspersen bland andra Magdalena Forsberg och Fredrik ”Fab Freddie” Svensson i tävlingen.

– På en skala 1 till 10, kommer det vara 100, säger Fredrik ”Fab Freddie” Svensson.

Det börjar dra ihop sig till den nya säsongen av TV4:s underhållningsprogram ”Let's dance”. Programmet, där svenska kändisar ska lära sig att dansa, är inne på sin fjortonde säsong och nu avslöjas deltagarna en efter en.

Expressen kan nu berätta att programledaren Kristin Kaspersen ska vara klar för succéprogrammet, enligt en uppgiftslämnare. 

Även tv-profilen ”Fab Freddie”, Fredrik Svensson, är klar för TV4:s succéprogram. Freddie har tidigare synts bland annat som sidekick under fjolårets Melodifestivalen. Nu är han i full gång med träningen inför det populära dansprogrammet.

– Det är så galet kul att jag inte vet vart jag ska ta vägen, säger han.

Fab Freddie: ”Vill visa vem jag är”

Han berättar att han tidigare har jobbat med ”Let's dance”, bakom kulisserna under flera år, så att det känns kul att han nu ska få stå där och dansa med vetskapen om att det var där allt började. Han berättar att han ser fram emot att få visa en ny djupare sida av sig själv.

– Jag vill visa lite vem jag är och vad jag brinner för. Om man kollade på Melodifestivalen förra året så är det många som tyckte att jag var en lite galen karaktär som ploppade upp där och var rolig. Det ska bli kul att visa att allt det här glittret, att det står för nånting och vad det står för, säger ”Fab Freddie”.

Skidskytte-stjärnan Magdalena Forsberg klar

Under onsdagsmorgonen offentliggjordes att forna skidskytte-stjärnan Magdalena Forsberg är klar för dansgolvet. Detta berättade hon i ”Nyhetsmorgon” i TV4.

– Jag har alltid tyckt att det ser kul ut. Jag gillar att träna och att lära mig nya saker. Det är en stor utmaning, säger Magdalena Forsberg i ”Nyhetsmorgon”.

Det har spekulerat flitigt kring säsongens ”Let's dance”-deltagare och Hollywoodfrun Gunilla Persson har beskrivits som klar för programmet. Enligt uppgifter till Expressen ska dock detta inte stämma.

Ravelli och Hedman

Aftonbladet har tidigare rapporterat att ex-fotbollsspelaren Thomas Ravelli och kändissonen Lance Hedman Graaf kommer att synas i underhållningsprogrammet under våren. Men det vill TV4 inte bekräfta än.

– Det är fantastiskt att Freddie Svensson är med i årets säsong av ”Let's dance”, vi är så glada att kunna presentera honom som en av deltagarna. Resterande deltagare kommer vi lansera under kommande veckor, vilket jag verkligen ser fram emot att få göra, säger Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för ”Let’s dance”.