Karolina, 42, lever som en mänsklig häst

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
42-åriga Karolinas största intresse är att klä ut sig till häst.
Karolina berättar i "Outsiders" om sin udda livsstil.
Karolina tränar upp sin egen hingst.

42-åriga Karolinas största intresse är att klä ut sig till häst.

I "Outsiders" berättar hon om sin udda livsstil – och tränar upp sin egen hingst.

– Jag älskar uppmärksamheten. Jag tycker om att visa upp mig, säger hon i programmet.

Karolina, 42, är med i veckans "Outsiders" som en av fyra gamla favoriter ur programmet. Där visar hon upp livsstilen Ponyplay – som innebär att hon klär ut sig till och beter sig som en häst.

I avsnittet får hon sällskap av sin bästa vän och "parhäst" Mita. Tillsammans drar de sulky och har matchande dräkter och hästmasker.

– Mita och jag är tvillingsjälar, helt enkelt, berättar Karolina i programmet.


LÄS MER: Mathias, 27, har sex med naturen i Outsiders


Karolina och Mita får också sällskap av Karolinas egen häst "Svarta hingsten", som hon träffade i Tyskland och numera tränar upp ett par gånger om året. Då tränar de i både dressyr och vagndragning. I programmet är Karolina exalterad inför hingstens besök.

– Det roligaste med det här är att ha sin egen häst. Det är så fantastiskt spännande att utvecklas tillsammans, säger hon.

Karolina: "Varför skulle inte jag få ha roligt?"

Senare i avsnittet kör de tillsammans längs Drottninggatan i Stockholm – alla tre utklädda till ponnysar, och med Karolinas man som kusk. Genom att visa upp sig hoppas de kunna normalisera Ponyplay-kulturen, som i dag blir ifrågasatt, berättar Karolina.

– Det vore fantastiskt att ha ett samhälle där man kan se Ponyplay – kanske inte varje dag, men åtminstone varannan dag. Folk som går runt och leker häst och trivs med sig själva.


LÄS MER: Kevin, 25, är allergisk – mot sin egen kropp


Hon fortsätter:

– Många tittar på mig och tänker ”men gud vilken stojig tjej, vad fan håller hon på med?”. ”Gamla tanten”, liksom. Hallå, jag är 42 – varför skulle inte jag få ha roligt?

"Outsiders" visas tisdagar 20.00 i Kanal 5.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.