42-åriga Karolinas största intresse är att klä ut sig till häst.42-åriga Karolinas största intresse är att klä ut sig till häst.
42-åriga Karolinas största intresse är att klä ut sig till häst.
Karolina berättar i "Outsiders" om sin udda livsstil.Karolina berättar i "Outsiders" om sin udda livsstil.
Karolina berättar i "Outsiders" om sin udda livsstil.
Karolina tränar upp sin egen hingst.Karolina tränar upp sin egen hingst.
Karolina tränar upp sin egen hingst.

Karolina, 42, lever som en mänsklig häst

Publicerad

42-åriga Karolinas största intresse är att klä ut sig till häst.

I "Outsiders" berättar hon om sin udda livsstil – och tränar upp sin egen hingst.

– Jag älskar uppmärksamheten. Jag tycker om att visa upp mig, säger hon i programmet.

Karolina, 42, är med i veckans "Outsiders" som en av fyra gamla favoriter ur programmet. Där visar hon upp livsstilen Ponyplay – som innebär att hon klär ut sig till och beter sig som en häst.

I avsnittet får hon sällskap av sin bästa vän och "parhäst" Mita. Tillsammans drar de sulky och har matchande dräkter och hästmasker.

– Mita och jag är tvillingsjälar, helt enkelt, berättar Karolina i programmet.

 

LÄS MER: Mathias, 27, har sex med naturen i Outsiders

 

Karolina och Mita får också sällskap av Karolinas egen häst "Svarta hingsten", som hon träffade i Tyskland och numera tränar upp ett par gånger om året. Då tränar de i både dressyr och vagndragning. I programmet är Karolina exalterad inför hingstens besök.

– Det roligaste med det här är att ha sin egen häst. Det är så fantastiskt spännande att utvecklas tillsammans, säger hon.

Karolina: "Varför skulle inte jag få ha roligt?"

Senare i avsnittet kör de tillsammans längs Drottninggatan i Stockholm – alla tre utklädda till ponnysar, och med Karolinas man som kusk. Genom att visa upp sig hoppas de kunna normalisera Ponyplay-kulturen, som i dag blir ifrågasatt, berättar Karolina.

– Det vore fantastiskt att ha ett samhälle där man kan se Ponyplay – kanske inte varje dag, men åtminstone varannan dag. Folk som går runt och leker häst och trivs med sig själva.

 

LÄS MER: Kevin, 25, är allergisk – mot sin egen kropp

 

Hon fortsätter:

– Många tittar på mig och tänker ”men gud vilken stojig tjej, vad fan håller hon på med?”. ”Gamla tanten”, liksom. Hallå, jag är 42 – varför skulle inte jag få ha roligt?

"Outsiders" visas tisdagar 20.00 i Kanal 5.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag