Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kärleksstödet till Nour El Refai under graviditeten

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: MIKAEL SJÖBERG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: SVEN LINDWALL
Foto: FOTOGRAF ELLINOR COLLIN
Foto: SÖREN VILKS / © SÖREN VILKS DETTA FÄLT FÅR INTE ÄNDRAS ELLER RAD
1 / 7

Nour El Refai väntar sitt och kärleken Henrik Schyfferts första barn – men tiden som gravid har varit kämpig.

Nu berättar humorstjärnan om den tuffa perioden, och tackar för kärleksstödet från familjen omkring henne.

”Tack familjen för att ni gått långsamt bredvid mig hela sommaren och tvingat med mig till stranden eller på skogspromenad så jag kan kräkas i vacker miljö”, skriver Nour El Refai på Instagram.

Komikern Nour El Refai, 31, väntar sitt första barn, som hon får tillsammans med pojkvännen Henrik Schyffert, 51.

Men humorskådespelaren, som också har lett Melodifestivalen, har haft en extremt tuff graviditet, där hon varit sjuk hela tiden. El Refai har tidigare berättat att hon lider av hyperemesis, vilket gör att hon ibland spyr upp emot 17 gånger per dag.

Börjar må bättre: ”Måste få va”

Nu tackar Nour El Refai för stödet hon har fått från både följare och nära och kära under den svåra graviditeten, och konstaterar att hon till slut mår bättre. Hon ser nu fram emot att få jobba lite innan barnet kommer.

”Tack alla gulliga som skriver och undrar hur jag mår. Jag mår äntligen bättre. ”Bara” sjuk typ var tredje dag nu. Aldrig varit sjuk såhär länge. Hela livet på paus. Men jag ska göra några få standup-gig slutet på aug och början på sept. (Återkommer med datum). Bara måste få va höggravid på scen”, skriver Nour El Refai på Instagram, till ett klipp från tv-serien ”Family Guy”.

Familjens stöd har varit viktigt

Skådespelaren berättar också hur viktigt det har varit för henne att familjen har orkat umgås med henne när hon varit sjuk, och hjälpt henne lämna hemmet emellanåt.

”Längtar oerhört till bebis kommer ut. Tills dess - tack familjen för att ni gått långsamt bredvid mig hela sommaren och tvingat med mig till stranden eller på skogspromenad så jag kan kräkas i vacker miljö. Älskar er”, skriver Nour El Refai på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B08EhWfHnbt/

Expressen har sökt Nour El Refai, som inte vill kommentera ytterligare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.