Kärleksparet som tävlar i "Big Brother"

Publicerad
Uppdaterad
Samtliga deltagare är nu på plats i "Big Brother"-huset- och det ser ut att kunna bli stor dramatik denna säsong. Bland annat medverkar kärleksparet Rikard Andersson och Ebba Berglund.
- Vi vill testa vår kärlek. Håller den för "Big Brother" så håller den för allt, sade de innan de gick in i huset.
På söndagen var det nypremiär för skandalsåpan Big Brother, denna gång i TV4-gruppens ny kanal TV11. Den nya säsongen spelas in i ett nybyggt hus i Skärholmen och förutom den obligatoriska bikten finns i huset också en speciell koja, en lounge samt en bastu.
Först in i huset var Christian Lundgren, 24 och Cilla Domstad, 39. Christian Lundgren, som beskriver sig som en partyprisse med massor av energi, berättade för programledaren Gry Forsell om sin taktik för att klara de hundra dagarna i instängdhet.
- Jag får dansa mycket och göra allt i hundra. Det kommer att gå bra, sade han.

Sjuk i MS

Christian fick sällskap av trebarnsmamman Cilla Domstad, 39, som innan hon gick in i huset brast i gråt vid tanken på att vara i från sina barn.
- Jag kommer att sakna dem, men det kommer att bli lite skönt också, sade Cilla som också avslöjade att hon har sjukdomen MS och därför måste vara noga med sin diet.
Efter det strömmade deltagarna in i huset, och mixen av deltagare gör att det är bäddat för dramatik. Bland annat deltar kärleksparet Rikard Andersson och Ebba Berglund, som dock inte kommer att låtsas om att de känner varandra.
- Vi vill testa vår kärlek. Håller den för "Big Brother" håller den för allt, sade de innan de gick in.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag