Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kärlekens reaktion – ”snygg- bondens” kyss med en annan

Bondeparet om kärleken, graviditeten och framtiden.
Joacim Rickling är en av bönderna som under åren funnit kärlek i ”Bonde söker fru”. Foto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ PATRIK C ÖSTERBERG / IBL / IBLA
Caroline Kjebert och Joacim Rickling fann varandra i TV4:s ”Bonde söker fru”. Foto: PETER KNUTSON / TV4
Foto: TV4 / TV4
Foto: TV4 / TV4/Joacim Rickling och Caroline Kejbert.

Joacim Rickling fann sin Caroline Kejbert i ”Bonde söker fru”.

Paret har blivit ”Bondeparet” med svenska folket, men nu berättar Caroline Kjebert att det inte alltid har varit så enkelt - som den gången hon såg Joacim kyssa en annan kvinna.

– Det kändes lite konstigt när vi såg det på tv sedan, när vi redan var ett par, säger Caroline Kejbert till Mama.

Bonden Joacim Rickling fann kärleken i TV4:s ”Bonde söker fru” när han träffade Caroline Kejbert. Paret har sedan dess blivit ett välkänt namn och fick senare en egen serie där tittarna fick följa deras liv efter ”Bonde söker fru”.

Som nyblivna föräldrar och husrenovering tycks kärlekslyckan vara total för det så kallade ”Bondeparet”. Men nu berättar Caroline Kjebert att det inte alltid varit så enkelt att tampas med allt vad medverkan i TV4-programmet kommit att innebära, säger hon i en intervju med tidningen Mama.

Caroline: ”Kändes lite konstigt”

När hon i efterhand tittade på deras säsong på tv fick hon se hur en annan tjej, som också hon heter Caroline, kysser Joacim. Något som fick henne att reagera.

– Det kändes lite konstigt när vi såg det på tv sedan, när vi redan var ett par, säger Caroline Kejbert till Mama.

För tidningen förklarar hon att det aldrig var självklart för henne att Joacim skulle välja henne tillslut. Men allt löste sig till det bästa och bara en vecka efter inspelningens slut gav han Caroline en nyckel till sitt hus, skriver Mama.

– Jag tror att vi båda kände att vi ville skaffa barn just för att vi hade träffat varandra. Det är klart att om jag sitter i Stockholm ensam tänker jag ju inte på barn, för då måste jag först och främst träffa en kille. Så det var ju när vi blev så extremt kära som de här känslorna kom, säger Caroline Kejbert till tidningen.

Prognos: Så blir vädret kommande dagar.