Douglas Murray har tidigare bara gjort sportintervjuer, nu öppnar han för första gången upp om privatlivet. Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅNDouglas Murray har tidigare bara gjort sportintervjuer, nu öppnar han för första gången upp om privatlivet. Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Douglas Murray har tidigare bara gjort sportintervjuer, nu öppnar han för första gången upp om privatlivet. Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Penny Parnevik är 17 år yngre än pojkvännen. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESPenny Parnevik är 17 år yngre än pojkvännen. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Penny Parnevik är 17 år yngre än pojkvännen. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Kärlekens första ord om stora åldersskillnaden

Publicerad

Douglas Murray och Penny Parnevik släpper ett exklusivt poddavsnitt där de öppnar upp om sin relation och privatlivet.

För första gången berättar hockeyproffset hur det har varit för honom att träffa en 17 år yngre tjej.

– Extremt frustrerande, säger han i "Pillowtalk med Douglas och Penny".

Tv-profilen Penny Parnevik, 21, och hockeystjärnan Douglas Murray, 38, har varit ett par sedan i höstas. 

I ett exklusivt avsnitt av Penny Parneviks podcast "Pillowtalk" intervjuas Douglas Murray av flickvännen. Och hon är inte rädd att ställa laddade frågor - bland annat hur det är att vara ihop med en tjej som är 17 år yngre.

– Det är extremt frustrerande. Men självklart överväger det positiva. En man är bara så gammal som kvinnan han känner för, säger han.

– Det är kul med andra infallsvinklar och ett annat sätt att se på livet, vilket är intressant. Du har mycket drömmar. I 20- och 30-årsåldern händer det väldigt mycket i en persons liv, man listar ut mycket om sig själv, världen och vad man vill göra. Jag tycker det är jättekul.

 

LÄS MER: Penny Parnevik talar ut om kärlekslivet 

 

Penny ville att Douglas skulle fråga chans

En nackdel är att det kan bli stelt i sociala sammanhang, enligt Douglas Murray.

– Du kanske inte är fullt bekväm om vi hänger med äldre som inte är lika bubbliga och positiva som dig. Det handlar mer om hur du känner, jag har en otrolig bredd på vänner, både de som är mycket äldre och yngre än mig, säger Douglas Murray.

Penny Parnevik säger att det ibland märks att de är från olika generationer, bland annat har de olika syn när det gäller att fråga chans.

– Jag ser inte någon som tillsammans förrän man säger det. Du är mer gammeldags och tycker att om vi pratar varje dag så är vi tillsammans, säger hon.

– Du ville att jag skulle fråga chans på dig som att vi gick i förstaklass, säger Douglas Murray.

Expressen har sökt Penny Parnevik och Douglas Murray.

 

LÄS MER: Därför tvingades Penny Parnevik smyga med kärleken 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag