Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kärlekens första ord om relationen med Settman

Peter Settman om kärleken i USA.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS EERO HANNUKAINEN

Peter Settman har hittat kärleken igen efter skilsmässan, i amerikanska Carmen Navis.

Nu berättar amerikanskan om relationen med tv-mogulen för första gången – och parets framtidsplaner.

– Det här är början av vår framtid ihop. Det är fortfarande väldigt nytt, säger hon till Hänt.

Det var i september 2018 som Peter Settman separerade från hustrun Anna Settman, 47, efter elva år som gifta. I maj i år fullföljde paret skilsmässan efter betänketid.

Då hade Peter Settman hittat kärleken på nytt, i amerikanska scenografen Carmen Navis, som han hade arbetat med under produktionen av Settmans serie ”Swedish dicks”.

På måndagen visade paret upp sin kärlek till varandra på röda mattan för Svenska hjältar-galan, där Peter Settman var konferencier. 

– Jag älskar Stockholm, det är andra gången jag är här. Det är min första vinter här, och jag tycker det är så fint på vintern, säger Carmen Navis till Hänt.

Flickvännen: ”Väldigt lycklig”

Amerikanskan är inte bara på besök i Sverige för att stötta pojkvännen på hans jobb – hon får också träffa Settmans familj och söner för första gången.

– Det här är första gången som jag träffar Peters söner och familj. Jag är väldigt lycklig. Jag känner mig så tacksam över att vara kär och att få vara här och ta del av den galna värld som han lever i. Det är väldigt nytt för mig, säger hon till sajten.

Peter Settman har två söner tillsammans med exfrun Anna Settman, och ytterligare två söner från en tidigare relation med Janne ”Loffe” Carlssons dotter, Sara Carlsson.

”Början av vår framtid ihop”

Paret bor tillsammans i Los Angeles, men Peter Settman pendlar hem till Sverige både för jobb och familjens skull. Carmen Navis brukar dock inte följa med så ofta – men är öppen för en framtida karriär även i Sverige.

– Det här är början av vår framtid ihop. Det är fortfarande väldigt nytt. Vi kommer att vara på båda ställena, det är så det måste bli på grund av våra karriärer. Men jag skulle kunna tänka mig att jobba här.

Tidigare inlägg på Peter Settmans Instagram, där han gratulerar flickvännen på födelsedagen:

https://www.instagram.com/p/Bz0SQR-Asd5/

Här är några av dagens största nöjesnyheter:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.