Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kärleken flyttar in – när Pernilla Wahlgren är borta

När paret firade semester på den spanska solkusten var det en inbrottstjuv som tog sig in i Pernilla Wahlgrens hus på Lidingö. Nu ska pojkvännen vaka över huset när hon lämnar Sverige under en månad.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Foto: Magnus Ragnvid / Gekås
Foto: Karin Törnblom / IBL

Pernilla Wahlgren har delat sommaren med nya kärleken, Christian Bauer. 

Pojkvännen har inte bara funnit nyckeln till hennes hjärta. 

Utan nu får han även nyckeln till hennes hus.

Pernilla Wahlgren, 53, har spenderat julimånad i sitt sommarhus, ”Casa rosa”, på Marbella. På Instagram har hon delat med sig av sin härliga semester tillsammans med nya kärleken, Christian Bauer, 55. 

Samtidigt som paret njöt till fullo av den spanska sommarhettan stod hennes hus på Lidingö tomt. Mitt i natten i nåddes hon av telefonsamtalet man helst av allt undviker. 

– Tyvärr har det hänt en tråkig sak hemma i Sverige när jag har varit här, som är jättesjuk. Jag blev uppringd mitt i natten av Securitas som säger att jag har haft inbrott i mitt hem, och de ser på kamerorna att han är kvar i huset, berättade hon för en tid sedan i podden, ”Wahlgren & Wistam”.. 

Inbrottstjuven ska enligt Pernilla Wahlgren ha varit ute efter specifika föremål. 

– Alla mina guldskivor. Jag hade tre guldskivor på en vägg, och en annan på en annan tror jag. Jag tror att det var fyra guldskivor, sa hon då.

Den som följer ”Wahlgrens värld”, som sänds på kanal 5 och Discovery plus, vet att Pernilla Wahlgren har haft tankarna på en husflytt länge. Tidigare i somras visade hon bilder inifrån sitt nya kommande lyxhus, ”Villa Nilla”.

”Om allt går som det ska, så kommer ”VILLA NILLA” stå färdigt uppe på berget på min nya tomt om ca 1 år”, skrev hon på Instagram då.

Christian får nyckeln

Efter sommarens missöde flyttade några vänner in för att hålla ställningarna. I det senaste avsnittet av podden, ”Wahlgren & Wistam”, berättar Pernilla Wahlgren att hon återigen ska lämna Sverige under en månad. Men denna gång har hon inbrottssäkrat huset från början.

– Om du ska åka bort så länge, vem bor i huset? Du vill ju inte ha inbrott igen, säger Sofia Wistam.

– Nej men nu har ju jag en kille, förstår du, svarar Pernilla.

Hennes dyrsten, Christian Bauer, kommer att vaka över huset på Lidingö, medan Pernilla Wahlgren befinner sig på jobbresa i Italien.

De senaste åren har Pernilla Wahlgren bott ensam i huset, varannan vecka har hon haft yngsta sonen, Theo, hemma hos sig. När nya kärleken nu får nyckeln till huset väcks så klart en nyfikenhet kring hur boendesituationen kommer att se ut framöver.  

– Har ni liksom flyttat ihop nu lite?, frågar Sofia Wistam. Varpå Pernilla svarar:

– Nej det har vi inte! Han ska ju bo där när jag är borta!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.