Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Karl Fredriks tårar – bryter ihop i tv

Parets trädgård.
Foto: TV4/TV4PLAY
Karl Fredrik Gustafsson.
Karl Fredrik Gustafsson i tårar.
Foto: TV4/TV4PLAY

Det blir för mycket för Karl Fredrik Gustafsson under säsongsavslutningen. 

I måndagens avsnitt av ”Karl Fredrik på Österlen” bryter han ihop. 

– Det var så mycket spänningar som släppte, säger han i programmet. 

Karl Fredrik Gustafsson, 33, har tidigare setts i ”Nyhetsmorgon” och även i ”Familjen Mandelmanns” på grund av sina färdigheter som florist och trädgårdsmästare.

Under våren har han även haft sitt helt egna program på TV4, där tittarna har fått ta del av floristens liv på 1600-talsgården i lilla Eklaholm på Österlen tillsammans med sambon Petter Kjellén, 37. 

Under måndagen sändes det sista avsnittet av tv-programmet ”Karl Fredrik på Österlen”. Under säsongsavslutningen ska paret inviga sitt nybyggda orangeri och trädgård tillsammans med flera inbjudna gäster. Men det blir rejält stressigt för paret. Ett sent bygglov och ösregn gör att Karl Fredrik Gustafsson blir oerhört stressad. 

– Imorgon har vi invigningen men det är fortfarande massa att göra, säger han i programmet och lägger till: 

– Det är tajt om tid. Klart som sjutton att allt ska vara klart, så är det bara. 

Bryter ihop 

Paret ville ha någon som spelade trumpet under den speciella kvällen. Men dagen innan visar det sig att de hade blivit miss i kommunikationen med den personen som skulle spela på invigningen. 

– Jag har varit lite dålig på att återkoppla. Då kände väl de att ”nej då hoppar vi det här. ”Det är tråkigt, jag ville ju ha den där trumpeten även om det inte är livsviktigt, säger Karl Fredrik Gustafsson i programmet. 

När han senare får tag på en ny musiker blir han så glad att han börjar gråta. 

– Det var så mycket spänningar som släppte. Alla känslor kom på samma gång, glädje, lättnad. Jag är så glad att jag gråter, säger han och lägger till:

– Det här känns så stressigt, det får bära eller brista helt enkelt.  

Kärlekshyllningen till pojkvännen 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.