Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Karl Fredrik i blodigt drama på semestern

Karl Fredrik har lagt upp bilder på sina blodiga händer på Instagram.
Foto: Instagram / Instagram
Det är oklart vad som har orsakat de blodiga händerna.
Foto: Instagram / Instagram
Floristen och trädgårdsmästaren Karl Fredrik som vi är vana att se honom, med gröna fingrar.
Foto: JOHAN NILSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Karl Fredrik Gustafsson tillsammans med fästmannen Petter Kjellén.
Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN / Karin Törnblom

Tv-personligheten Karl Fredrik Gustafsson var inblandad i en blodig mobilolycka under sin semester på Amalfikusten i Italien.

”Karl Fredrik på Österlen”-profilen har lagt upp bilder på sina blodiga händer på Instagram.

”Det som inte dödar det härdar”, skriver han. 

Karl Fredrik har tagit en paus från gården på Österlen och begett sig till Amalfikusten i Italien tillsammans med fästmannen Petter Kjellén.

Men semestern tog en oväntad vändning på onsdagen skriver Karl Fredrik på Instagram. Kärleksparet var nämligen inblandade i ett blodigt drama på en buss. Karl Fredrik har publicerat bilder på sina blodiga händer och skriver bland annat ”Det som inte dödar det härdar”.

I ett sms till Expressen berättar han vad det var som hände.

”Bussturen gick i en rasande fart längs de smala vägarna och till slut var chauffören tvungen att tvärnita, varpå jag tappade mobilen och glaset sprack. När jag tog upp den fick jag en stor glasbit i handen. Petter fick tillfälligt plåstra om mig med ett munskydd innan vi kom till hotellet och kunde göra rent såret ordentligt”, berättar Karl Fredrik.

”Det blödde mycket där och då men såret var inte alltför djupt”, fortsätter han och tillägger att allt nu är bra igen och att paret njuter av sin resa.

https://www.instagram.com/p/CdavsR-LEOq/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.