Karin Laserow tvingas hoppa av ”Bytt är bytt”

Karin Laserow tvingas hoppa av ”Bytt är bytt”
Antikexperten och tittarfavoriten Karin Laserow tvingas hoppa av årets säong av ”Bytt är bytt” på grund av coronaviruset.
Renée Nyberg är programledare för antikprogrammet ”Bytt är bytt”.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Renée Nyberg och Karin Laserow i senaste säsongen av ”Bytt är bytt”.
Foto: TV4
Renée Nyberg och Karin Laserow i senaste säsongen av ”Bytt är bytt”.
Foto: TV4

Antikprogrammet ”Bytt är bytt” kommer tillbaka med en sjunde säsong. 

Dessvärre blir det utan tittarfavoriten Karin Laserow – som uteblir på grund av coronapandemin. 

– Självklart är det tråkigt och inte utan saknad, säger hon i ett pressmeddelande. 

I höst är antikprogrammet ”Bytt är bytt” tillbaka i tv-rutan. Den sjunde och nya säsongen kommer dock med vissa förändringar. På grund av rådande coronapandemin tvingas antikexperten och tittarfavoriten Karin Laserow, 70, utebli från hela säsongen. 

– Självklart är det tråkigt och inte utan saknad. Våra inspelningar är alltid enormt roliga, de föremål jag får möjlighet att ge liv och de reaktioner som kommer från alla tittare är helt underbara, säger Karin Laserow i ett pressmeddelande. 

Hon tycker det är viktigt att alla tar sitt ansvar och hanterar pandemin på rätt sätt. 

– Så från mitt sommarskåne vill jag bara önska Renée och hela teamet bakom ”Bytt är Bytt” en fantastiskt framgångsrik höst.

Annan antikexpert tar över

En annan antikexpert kommer att ta Karin Laserow plats under sjunde säsongen och göra programledaren Renée Nyberg, 54, sällskap. Vem det blir är ännu inte klart. 

– Karin Laserow är en stjärna och det är mycket tack vare henne som Bytt är bytt älskas av så många. Givet den pågående pandemin har vi tvingats tänka om kring årets inspelningar och vi är glada över att ändå kunna erbjuda tittarna en ny, härlig säsong av Bytt är bytt i höst, säger Johan Janrell, exekutiv producent på TV4.

Sjunde säsongen av Bytt är bytt har premiär i höst på TV4, TV4 Play och C More.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.