Kardashians viktknep efter förlossningen – gick ner 25 kilo

Khloe Kardashian har gått ner över 25 kilo sedan hon födde dottern True för två år sedan.
Foto: JULIANO/X17ONLINE.COM / JULIANO/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC
I en livesändning med systern Kourtney Kardashian på Poosh hemsida berättar realitystjärnan om sin hälsoresa.
Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME
Khloe Kardashian, 35, blev mamma till dottern True Thompson i april 2018.
Foto: NIJO / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Khloe Kardashian har gått ner över 25 kilo sedan hon födde dottern True för två år sedan.

I en livesändning med systern Kourtney Kardashian på Poosh hemsida berättar realitystjärnan om sin hälsoresa.

– Om man försöker gå ner en ansenlig mängd kilon så går diet och motion hand i hand, säger Khloe Kardashian i samtalet med systern.

Khloe Kardashian, 35, blev mamma till dottern True Thompson i april 2018, och har sedan dess kämpat med sin vikt och jobbat för att få tillbaka sin kropp till hur den var före graviditeten.

I en livesändning med storasyster Kourtney Kardashian på hennes hemsida Poosh, pratar Khloe Kardashian om den hälsoresa hon har genomgått, och konstaterar att både vad hon äter och hur hon rört på sig har spelat roll.

– Om man försöker gå ner en ansenlig mängd kilon så går diet och motion hand i hand, säger Khloe Kardashian i livesändningen.

 Khloe Kardashians mål: ”Woho”

Sedan förlossningen har hon gått ner mellan 25 och 30 kilo, och är i dag nöjd med sin storlek.

– Nu är jag omkring min målvikt, jag väger ungefär 68 kilo. Det går upp lite. När jag är kring 66 kilo känner jag: ”Woho! Det är drömmen”, säger Khloe Kardashian i sändningen.

Hon konstaterar dock att hennes hälsofokus har skiftat sedan coronakrisen, och att hon mer fokuserar på att träna bra i stället för att se över sin diet.

– Som världen är nu, så ser jag inte riktigt efter vad jag äter. Det betyder inte att jag hetsäter chips varje dag. Vi har alla bra dieter, men jag älskar quesadillas. Jag älskar allt som True äter, säger Khloe Kardashian.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.