Den nya bilden på Kim Kardashian tillsammans med polaren Blac Chyna.Den nya bilden på Kim Kardashian tillsammans med polaren Blac Chyna.
Den nya bilden på Kim Kardashian tillsammans med polaren Blac Chyna.
Baddräktsbilden som Kardashian la upp i oktober 2013 och kallade "ett långfinger till alla som kallade mig fet".Baddräktsbilden som Kardashian la upp i oktober 2013 och kallade "ett långfinger till alla som kallade mig fet".
Baddräktsbilden som Kardashian la upp i oktober 2013 och kallade "ett långfinger till alla som kallade mig fet".
Kanye West och Kim Kardashian. Foto: All over pressKanye West och Kim Kardashian. Foto: All over press
Kanye West och Kim Kardashian. Foto: All over press

Kardashians revansch - visar sin nya kropp...

Publicerad

Efter de smärtsamma vikthånen:

Här fortsätter Kim Kardashians revansch.

För nu delar hon med sig av ännu en rumpbild.

Ja, Kim Kardashian har tagit den så kallade "selfien" till nya nivåer tidigare.

Minns bara när realitystjärnan fyra månader efter att dottern North kommit till världen visade upp sina kurvor på en ytterst avslöjande bild.

Nu är hennes omtalade bakdel i fokus igen.

Det var i helgen som Kim Kardashian bestämde sig för världen behövde ytterligare en bild på hennes rumpa - denna gång tillsammans med nära vännen Blac Chyna.

Kanske ser Kardashian detta som ännu en chans till revansch. Under graviditeten kallades nämligen Kim bland annat för "späckhuggare" av sina belackare och fick flera gånger utstå hån för sin vikt. Sedan dess har hon varit öppen med den rigorösa träning som ska ha hjälpt henne att komma i form igen.

"Den största utmaningen hittills"

Kim Kardashian har bland annat sagt till People.com att det var smärtsamt att ta del av de många viktkommentarerna och att graviditeten var "mycket tuff" för henne.

I Jay Lenos pratshow sa Kardashian så här i slutet av oktober:

- Det var den största utmaningen i mitt liv hittills. Jag ställde mig på vågen i dag och den sa att jag gått ner 22 kilo.

"Inte förgifta modersmjölken"

En talesperson har också berättat om den diet som Kim slaviskt följer sedan nedkomsten:

- Hon äter magert protein, nyttiga fetter som nötter och avokado, kolhydrater, frukt, grönsaker och ost. Hon vill vara en hälsosam, ammande mamma och inte förgifta modersmjölken med andra dieter och gå ner i vikt för snabbt, sa en talesperson samtidigt till Us Weekly.

Det var i mitten av juni som Kim Kardashian och hiphopstjärnan Kanye West välkomnade en liten flicka till världen som senare fick namnet North. Hon är parets första barn tillsammans.

Kardashian och West, eller Kimye som paret ibland kallas, började dejta i april 2012. Under en spelning i Atlantic City vid årsskiftet 2012/2013 avslöjade Kanye West från scen att Kardashian var gravid.

I slutet av oktober friade Kanye till Kim på hennes födelsedag.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag