Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kardashians revansch - visar sin nya kropp...

Den nya bilden på Kim Kardashian tillsammans med polaren Blac Chyna.
Baddräktsbilden som Kardashian la upp i oktober 2013 och kallade "ett långfinger till alla som kallade mig fet".
Kanye West och Kim Kardashian. Foto: All over press

Efter de smärtsamma vikthånen:

Här fortsätter Kim Kardashians revansch.

För nu delar hon med sig av ännu en rumpbild.

Ja, Kim Kardashian har tagit den så kallade "selfien" till nya nivåer tidigare.

Minns bara när realitystjärnan fyra månader efter att dottern North kommit till världen visade upp sina kurvor på en ytterst avslöjande bild.

Nu är hennes omtalade bakdel i fokus igen.

Det var i helgen som Kim Kardashian bestämde sig för världen behövde ytterligare en bild på hennes rumpa - denna gång tillsammans med nära vännen Blac Chyna.

Kanske ser Kardashian detta som ännu en chans till revansch. Under graviditeten kallades nämligen Kim bland annat för "späckhuggare" av sina belackare och fick flera gånger utstå hån för sin vikt. Sedan dess har hon varit öppen med den rigorösa träning som ska ha hjälpt henne att komma i form igen.

"Den största utmaningen hittills"

Kim Kardashian har bland annat sagt till People.com att det var smärtsamt att ta del av de många viktkommentarerna och att graviditeten var "mycket tuff" för henne.

I Jay Lenos pratshow sa Kardashian så här i slutet av oktober:

- Det var den största utmaningen i mitt liv hittills. Jag ställde mig på vågen i dag och den sa att jag gått ner 22 kilo.

"Inte förgifta modersmjölken"

En talesperson har också berättat om den diet som Kim slaviskt följer sedan nedkomsten:

- Hon äter magert protein, nyttiga fetter som nötter och avokado, kolhydrater, frukt, grönsaker och ost. Hon vill vara en hälsosam, ammande mamma och inte förgifta modersmjölken med andra dieter och gå ner i vikt för snabbt, sa en talesperson samtidigt till Us Weekly.

Det var i mitten av juni som Kim Kardashian och hiphopstjärnan Kanye West välkomnade en liten flicka till världen som senare fick namnet North. Hon är parets första barn tillsammans.

Kardashian och West, eller Kimye som paret ibland kallas, började dejta i april 2012. Under en spelning i Atlantic City vid årsskiftet 2012/2013 avslöjade Kanye West från scen att Kardashian var gravid.

I slutet av oktober friade Kanye till Kim på hennes födelsedag.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!