Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kardashians mardröm – efter Kanyes utspel

Kanye West.
Foto: GENIN NICOLAS/ABACA / STELLA PICTURES/GENIN NICOLAS/ABACA
Kim Kardashian.
Foto: SPW / SPLASH NEWS / SPW / SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Kim Kardashian lever i en mardöm. 

Efter Kanye Wests flera privata uttalanden om familjen vet inte Kardashian vad hon ska ta sig till. 

– Hon letar efter en väg ut, säger en uppgiftslämnare till Page Six.

Kim Kardashian West, 39, och Kanye West, 43, vill få äktenskapet att hålla – men paret har haft det minst sagt tufft den senaste tiden. Skandalerna har nämligen avlöst varandra sedan Kanye West gick ut med att han kandiderar till att bli USA:s nästa president. 

Rapparen har bland annat anklagat sin fru Kim Kardashian West på Twitter för att vara otrogen och för att hon ska ha velat låsa in honom med en läkare när han mått dåligt. Under sitt valmöte berättade han även att paret till en början tänkte göra abort när de väntade sitt första barn. 

Kim Kardashian ska ha varit rasande över att maken lämnat ut sådana privata detaljer om deras liv. Nu berättar en uppgiftslämnare till sajten Page Six att Kardashian mår väldigt dåligt och att hon inte vet hur hon ska lösa situationen då hon vill barnens bästa. 

– Kim bad honom att lägga ned sin presidentkandidatur och att sluta prata om deras barn på valmötena. Men han ignorerade henne och körde på ännu mer i stället och anställde ännu mera folk, säger uppgiftslämnaren. 

Just nu bor inte paret tillsammans utan Kim Kardashian är i Los Angeles medan Kanye West åkt till sitt lantställe i Wyoming för att återhämta sig efter allt som hänt. 

– Detta är en mardröm för Kim, hon letar efter en väg ut. Men hon är samtidigt en god person som vill det bästa för hennes barn, säger uppgiftslämnaren till Page Six. 

Fansen kräver Spears fri – efter Wests drag

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.