Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kardashians val – efter fansens hårda kritik

Allt du behöver veta om kändis-syskonen.
Khloé Kardashian har stängt av sina kommentarer på Instagram.Foto: JULIANO/X17ONLINE.COM / JULIANO/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Fansen menar att Khloé Kardashian är oigenkännlig.Foto: SKÄRMDUMP/INSTAGRAM / SKÄRMDUMP/INSTAGRAM

Khloé Kardashian har den senaste tiden fått en hel del kommentarer om sitt utseende, då fans menar att hon inte ser ut som sig själv.

Nu har realitystjärnan tröttnat på kritiken och har valt att stänga av kommentarsfältet på sin Instagram, skriver Daily Mail.

Den 35-åriga realitystjärnan Khloé Kardashians fans har reagerat på att Kardashian-systern ser väldigt annorlunda ut på sina bilder på Instagram och flera menar att hon inte ser ut som sig själv.

Fansen menar även att Khloé Kardashian har gjort för många plastikoperationer och uppmanar henne till att sluta.

”Hon måste sluta operera sig”, skriver en person under en av Khloés bilder.

”Vem är det här och var är Khloé?”, skriver en annan.

Nu har realitystjärnan tröttnat på kommentarerna om hennes utseende och när hon på måndagen la ut ytterligare en selfie valde hon att stänga av kommentarerna helt och hållet på sin Instagram.

Har inte svarat på kritiken

Förutom att stänga av sina kommentarer har Khloé inte svarat på kritiken om sitt utseende. 

Däremot har hon tidigare sagt att hon inte gjort någon näsoperation, vilket många har påstått.

https://www.instagram.com/p/B3Cdn0gBENf/

I ett avsnitt av tv-programmet ”Revenge body”, som Khloé programleder, har hon sagt att hennes smala näsa bara är tack vare bra smink.

Kritiserades för sin frisyr

Så sent som i slutet av maj kritiserades Khloé Kardashian även för sin frisyr då hon delade med sig av en bild där hon hade cornrowflätor.

Följarna menade att frisyren, som består av många små flätor flätade mot hårbotten, är en traditionell afrikansk frisyr. Att en vit person som Khloé bär dem räknas som kulturell appropriering, vita personers exploatering av traditionellt svarta uttryck, menar kritikerna. 

”Bara för att ditt barn är svart betyder inte att du får rocka dina egna cornrows” skrev en person i kommentarsfältet.

Stjärnans fusk får fansen att reagera starkt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.