Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kardashians desperata drag – tystar forna vännens berättelse

Kim Kardashian och resten av hennes familj hotar med rättsliga åtgärder.Foto: DAVID BUCHAN/VARIETY/SHUTTERSTOCK / DAVID BUCHAN/VARIETY/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Kim Kardashian.Foto: ELLEN DEGENERES/IBL / ELLEN DEGENERES/IBL SCOPE FEATURES
Kim Kardashian år 2007.Foto: ADRIAN VARNEDOE, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFIC COAST NEWS

Dramaturgin kring Kim Kardashians kändisskap tycks inspirerat till en ny bok – som därmed åter lyfter upp skandalen med den läckta sexvideon.

Detta har fått familjen Kardashian att försöka tysta författaren genom att hota förlag med rättsliga åtgärder, skriver Page six.

Realitystjärnan Kim Kardashian, 39, blev ett känt ansikte 2007 då hennes sexvideo med exet Ray J läckte ut.

I efterhand har det ryktats om att Kim Kardashian fick drygt 5 miljoner dollar av Vivid Entertainment som släppte filmen. 

Kim Kardashian själv slår ifrån sig alla anklagelser om att hon skulle ha läckt filmen. Andra hävdar att det var hennes mamma Kris Jenner som uppmanade dottern att läcka filmen för att bli känd. Även Kris Jenner nekar till dessa anklagelser.

Nu tycks dock härvan återigen bli aktuell då en före detta nära vän till familjen har skrivit en roman med titeln ”Post famous” – där huvudkaraktären, Zia Zandrian, likt Kim Kardashian blir känd tack vare att hennes sexvideo läckts och blir viral. 

Författaren Kevin Dickson har även fört in andra detaljer som påminner om Kardashians historia – huvudkaraktären Zia får 5 miljoner dollar för sexvideon, som hennes mamma uppmanar henne att läcka.

Detta har nu fått familjen Kardashian att gå i taket – som hotar de förlag som planerar att släppa boken med rättsliga åtgärder, skriver Page six.

Kevin Dickson har tidigare arbetat på In Touch Magazine, och var då en nära vän till familjen. Men i och med Kim Kardashians skilsmässa från Kris Humphries bröt parterna abrupt. 

Förlagets tvärvändning – efter Kardashians drag

Flera förlag ska ha varit intresserade av att ge ut Dicksons manus. Enligt uppgifter till Page six hade Kevin Dickson och ett förlag kommit överens om en utgivning då förlag i sista stund drog sig ur.

”Det verkade säkert att överenskommelsen skulle bli verklighet,” uppger en källa till tidningen och fortsätter:

”En annan författare (som skriver för) samma förlag hade till och med kontaktat Kevin och sagt att hen var så exalterad över att de båda nu skulle vara publicerade på samma förlag.” 

Orsaken till förlagets tvärvändning uppges vara påtryckningar från familjen Kardashian – som ska hota med rättsliga åtgärder.

Att släppa boken skulle nu helt enkelt bli en utdragen, och troligen dyr, historia.

”Det skulle inte vara värt besväret,” säger en källa från förlaget till page Six.

Bilden som avslöjar Kim Kardashians bluff:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.