Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kardashian-stjärnans dubbelliv – avslöjar familjehemligheten

Kris Jenner har byggt upp ett imperium kring Kardashian-familjen och har släppt tv-publiken in på livet under många år.Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian och Kendall Jenner.Foto: LIONEL HAHN / STELLA PICTURES LIONEL HAHN/ABACAUSA.COM
Foto: SUPPLIED BY LMK MEDIA / SUPPLIED BY LMK MEDIA/ALL OVER P LANDMARK MEDIA LT
Foto: CPA, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES

Kris Jenner har byggt upp ett imperium kring Kardashian-familjen och har släppt tv-publiken in på livet under många år.

Men det finns en hemlighet som hon inte visat fansen förrän nu. Jenner har köpt en ny lyxbostad i Hidden Hills och huset i tv-serien är inte hennes verkliga hem.

– Jag klev in i huset och grät, berättar hon för Architectual Digest.

Kris Jenner tjänar miljoner på att släppa in tv-publiken i sitt och familjen Kardashians liv. Men Jenner har en väl bevarad hemlighet – huset som de filmar "Keeping up with the Kardashians" är i själva verket inte hennes verkliga hem i dag. 

Nu visar hon upp sin nya lyxbostad i exklusiva Hidden Hills för designtidningen Architectual Digest.

– Jag har samlat på möbler och att bygga upp hem i en livstid. Jag har haft så många olika typer av hem i så många olika stilar, berättar hon för tidningen.

Kris Jenner har inrett i marmor och konst

Kris Jenner visar upp rummen som pryds av designmöbler och exklusiv konst på väggarna. I huset finns bland annat en bar i guld och marmor, en hemmabio med mysiga vintagefåtöljer att sjunka ner i och en enorm garderob med plats för alla designerväskor, skor och accessoarer arrangerade efter färg och storlek. 

https://www.instagram.com/p/BtgVwbrF3er/

 

Kris Jenner berättar att huset är väldigt bekvämt att bo i, vilket gör att hon inte behöver gå ut mer än nödvändigt och gärna stannar inne.

– Jag tycker inte om att gå ut lika mycket som jag brukade att göra. Mitt jobb är så hektiskt och kaotiskt. Jag springer alltid en miljon mil i timmen. Jag ville ha ett hem som känns som en helgedom, perfekt lugn eller fridfull, berättar hon i intervjun.

Kris Jenner i tårar: "Jag grät"

Tv-profilen berättar också hur hon varit väldigt känslosam inför det nya hemmet och flera gånger börjat gråta. 

– Jag hade fullt förtroende för inredningsdesignerna. När det var dags för det stora avslöjandet klev jag in i huset och grät. Jag tycker om varenda litet utrymme. Varje gång du går runt ett hörn hittar du något vackert, något smakfullt. Jag kan uppriktigt sagt verkligen inte vänta tills jag kommer hem varje dag, berättar hon vidare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.