Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kardashian slår tillbaka – efter bildhånet

Foto: NIJO / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Foto: NIJO / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Khloé Kardashian visar stolt upp sitt mammaliv med lilla dottern True på Instagram.

Men efter att ha fått kritik riktat mot sig slår stjärnan nu tillbaka mot bildhånet på sociala medier, skriver Metro UK.

”Det är för att skydda vårt privatliv”, skriver Khloé Kardashian på Instagram.

Realitystjärnan Khloé Kardashian, 34, blev mamma till dottern True i april förra året, och delar glatt med sig av sitt lyxiga mammaliv på sociala medier.

Men när den yngsta Kardashian-systern publicerade en bild på henne och ettåriga dottern när de myser på en uppblåsbar rosa badring i form av en enhörning, så fick hon folk att reagera.

Bilden är nämligen redigerad så att det bara är Khloé Kardashian och hennes dotter som är skarpa, medan bakgrunden är väldigt suddig.

Fansen ställde Khloé mot väggen

Bildredigeringen fick fansen att reagera, och ställa Kardashian mot väggen.

”Vad är poängen med att du ska ta en bild på den där med en så fin bakgrund om du ändå ska göra det suddigt?”, undrade en person, skriver Metro UK.

Personen avslutar med att be Khloé Kardashian göra det hela begripligt.

”Keeping up with the Kardashians”-profilen valde att svara på kommentaren, och ge en logisk förklaring som personen kanske inte hade räknat med.

”Det är för att skydda vårt privatliv. Jag vet fortfarande hur vackert det är”, skrev Khloé Kardashian som svar på den otrevliga kommentaren. Stjärnan avslutade med att syrligt önska personen en trevlig lördag.

https://www.instagram.com/p/Bwf_YbKl80K/

Det är inte första gången familjen Kardashians bildredigering ifrågasätts av fansen. Tidigare har flera av familjens fotograferingar kritiserats för att vara uppenbart redigerade. Andra gånger har redigeringsmissarna gjort sig uttryck i att Kardashian-systrarna och Jenner-systrarna fått orealistiska kroppsdelar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.