Khloé Kardashian är höggravid. Foto: © E!/IBL / © E!/IBL SCOPE FEATURESKhloé Kardashian är höggravid. Foto: © E!/IBL / © E!/IBL SCOPE FEATURES
Khloé Kardashian är höggravid. Foto: © E!/IBL / © E!/IBL SCOPE FEATURES
Tristan Thompson är en amerikansk basketstjärna. Foto: TONY DEJAK / AP TT NYHETSBYRÅNTristan Thompson är en amerikansk basketstjärna. Foto: TONY DEJAK / AP TT NYHETSBYRÅN
Tristan Thompson är en amerikansk basketstjärna. Foto: TONY DEJAK / AP TT NYHETSBYRÅN
Tristan Thompson. Foto: JULIO CORTEZ / APTristan Thompson. Foto: JULIO CORTEZ / AP
Tristan Thompson. Foto: JULIO CORTEZ / AP

Kardashian ska föda när som helst – i natt avslöjades otroheten

Publicerad

Khloé Kardashian var beräknad att föda sitt första barn i slutet av mars och väntar nu på att förlossningen när som helst ska starta.

Natten till i dag blossade en otrohetsskandal upp - pojkvännen Tristan Thompson har fångats på film när han kysser en annan kvinna.

– De hånglade hela kvällen, säger ett ögonvittne till Daily Mail.

Khloé Kardashian, 33, väntar sitt första barn med NBA-spelaren Tristan Thompson, 27.

Realitystjärnan väntar en liten flicka och var beräknad att föda i slutet av mars, hon väntar nu på att förlossningen ska starta.

Men natten till onsdagen rapporterade flera amerikanska medier om en otrohetsskandal kring paret. Tristan Thompson ska ha varit otrogen med flera olika kvinnor under Khloé Kardashians graviditet.

TMZ publicerar en video från 7 oktober där det syns att Tristan Thompson tungkysser en kvinna. En annan kvinna drar ner hans huvud mot sin byst. Vid händelsen var Khloé Kardashian gravid i tredje månaden.

 

LÄS MER: Kylie Jenner får fansen att häpna - har blivit mamma i hemlighet 

 

Helgens heta affär fångad på bild

I lördags kväll spreds bilder på nätet av hur Tristan Thompson kysser en kvinna på en restaurang i New York.

– Jag var där och han satt vid bordet precis bredvid oss med ett gäng vänner och någon tjej som han uppenbarligen hånglade med hela kvällen, säger ett ögonvittne till Daily Mail.

I ännu en video som TMC publicerar, filmad kl 05 natten till i söndags, tar Tristan Thompson in på hotell med en oidentifierad kvinna.

”Tristan Thompson hade kvinnligt sällskap när han tog in på ett hotell i New York i söndags morse” skriver sajten.

Khloé Kardashian och Tristan Thompson träffades 2016. Han lämnade sin dåvarande gravida flickvän, modellen Jordan Craig, för Khloé Kardashian.

Varken Khloé Kardashian eller Tristan Thompson har uttalat sig kring avslöjandena.

Under gårdagen lade tv-stjärnan upp en Instagrambild på när hon och pojkvännen kysser varandra ömt och han håller hennes gravidmage och skrev:

”Vi är redo för dig”

https://www.instagram.com/p/BhWevfUhk0r/?hl=sv&taken-by=khloekardashian

 

LÄS MER: Khloé: ”Min största dröm har blivit verklighet, jag ska bli mamma!” 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag