Kardashian kastar kläderna på nätet

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Nu kastar Kourtney Kardashian, 36, kläderna på nätet
Foto: Fameflynet Pictures
Justin Bieber.
Foto: Mandatory Byline: Juan Rico/Fame

Efter sveket från Scott Disick:

Nu kastar Kourtney Kardashian, 36, kläderna på nätet – och visar upp sin kropp helt näck.

På bilden ser följarna bland annat stjärnans rumpa.

De senaste dagarna har ett rykte florerat om att Kourtney Kardashian dejtar Justin Bieber. Stjärnorna har umgåtts tätt under de senaste veckorna och häromdagen sågs Kardashian lämna Biebers lägenhet mitt i natten.

Huruvida Kourtney Kardashian och Justin Bieber har dejtat utan kläder är oklart, men nu har "Keeping up with the Kardashians"-stjärnan valt att kasta kläderna på nätet, skriver Daily Mail.

I somras släpptes flera bilder där Kourtney Kardashians make Scott Disick umgicks intimt med en kvinna. Något som fick Kourtney att bryta ihop i ett avsnitt av realityserien "Keeping up with the Kardashians".


LÄS MER: Kourtney Kardashians tårar: "Vilket arsle"


Kourtney Kardashian näckar

På en bild som stjärnan publicerat på Instagram visar hon upp sin kropp helt näck med ryggen vänd mot kameran. Bilden är i svartvitt och följarna får se hennes rygg, ben och rumpa. 

Till bilden har Kourtney Kardashian gjort en fullmåne-emoji.https://www.instagram.com/p/_XVytCk1sQ/

LÄS MER: Kourtney Kardashian är helt naken på nya bilder

Kourtney Kardashian visade sig naken

För bara några månader sedan publicerade reality-stjärnan ett liknande foto på Instagram. På nakenbilden, som även den var svartvit, låg hon ner på golvet med armen bakom ryggen. Då taggade hon även fotografen bakom bilden, Brian Bowen Smith. 

"Älskar att vara en del av @brianbowesmith metalliclife-serie", skrev hon då.https://www.instagram.com/p/8gxWjpE1rq/

Kourtney Kardashian är mamma till tre barn, Mason, 5, Penelope, 3, och Reign, 1. Hon har barnen tillsammans med ex-pojkvännen Scott Disick. Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.