Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kardashian bestulen – av nån hon litar på

Allt du behöver veta om kändis-syskonen
Foto: PLANET PHOTOS / E!/PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Foto: PLANET PHOTOS / E!/PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Kourtney Kardashian. Foto: PLANET PHOTOS / E!/PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Kourtney Kardashian misstänker att hon blir bestulen av någon hon litar på – efter att både ha blivit av med en Ipad och hundratals dollar.

I ”Keeping up with the Kardashians” upptäcker den äldsta systern att hennes ägodelar fattas.

– Det faktum att det fattas pengar från min plånbok känns inte som ett sammanträffande. En Ipad försvann från huset också, säger Kourtney Kardashian.

Kourtney Kardashian, 40, är rädd att någon stjäl från henne.

I nya ”Keeping up with the Kardashian”-avsnittet upptäcker stjärnans assistent Megan att delar av Kardashian-systerns pengar har försvunnit.

– Vi upptäckte att det saknades pengar från din plånbok. Så jag vet inte om du spenderade det när du var ute häromkvällen, undrar Megan.

Det får Kourtney Kardashian att reagera med förvirring, då hon är säker på att hon hade hundratals dollar i sin plånbok.

– Det finns inga hundralappar där nu, säger Megan i programmet.

Kardashian bestulen – av någon hon inte litar på

Kourtney Kardashians syster Khloe Kardashian spekulerar i att pengarna kanske bara har ramlat ur hennes väska, men det tror inte 40-åringen på.

– Det var helt klart där förut. Du vet när du bara vet? Liksom, jag vet verkligen, säger hon i ”Keeping up with the Kardashians”.

Kourtney Kardashian inser att pengar inte är det enda som har gått förlorat i hennes hus – även en Ipad har försvunnit.

– Det faktum att det fattas pengar från min plånbok känns inte som ett sammanträffande. En Ipad försvann från huset också, säger Kourtney Kardashian i programmet.

”Det är något som inte stämmer”

Det som oroar henne mest med de försvunna ägodelarna är att det bara är hon och människor hon litar på som har tillgång till hennes hem.

– Jag har människor som kommer och går i mitt hus dagarna i ända. Människor som jag litar på. Det är något som inte stämmer.