Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kardashian-bästisen hånas – efter gravidavslöjandet

Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME
Foto: SKÄRMDUMP/INSTAGRAM / SKÄRMDUMP/INSTAGRAM

Kardashian-familjens nära vän Malika Haqq avslöjade i helgen på Instagram att hon är gravid.

Men sättet hon avslöjade graviditeten på kritiseras nu rejält i sociala medier, skriver News.com.au.

”Smaklöst, smaklöst, smaklöst”, skriver en person på Twitter.

Malika Haqq, 36, som ofta syns i realityserien ”Keeping up with the Kardashians” som en nära vän till familjen Kardashian meddelade i helgen via sin Instagram att hon är gravid med sitt första barn.

Men kort efter att realitystjärnan avslöjat den glada nyheten började flera av hennes följare reagera på att inlägget där hon berättar om graviditeten var sponsrat av graviditetstestet Clearblue, skriver News.com.au.

”Tack, @Clearblue, för att ni är så tydliga i det viktigaste provresultatet i mitt liv. 2020 bebis! #ClearblueConfirmed #Clearbluepartner”, skriver Malika Haqq i inlägget.

Kritiseras i sociala medier

En del av de som reagerade hånade tv-profilen och menade att det var ”smaklöst” av tv-profilen att berätta om sin graviditet genom ett betalt samarbete.

”Jag kan inte förstå att Malika Haqq avslöjade sin graviditet med ett Clearblue-samarbete”, skriver en användare på Twitter.

”Malika avslöjade sin graviditet med ett betalt samarbete... grattis och allt men en del lever sitt liv för sociala medier och det syns”, skriver en annan.

https://twitter.com/Posh_Bird/status/1178432982241157126

Samtidigt försvaras hon av fans som menar att det inte är något fel med samarbetet. 

”Folk pratar om att Malika berättade om sin graviditet genom ett reklaminlägg för ett graviditetstest och kanske är det bara jag men... vem... bryr sig? Hon skulle avslöja det oavsett? Reklamen passar tillfället? Vad spelar det för roll? Det är inte så djupt”, skriver en person på Twitter.

https://twitter.com/yagirltoomuch/status/1177620959093837825

”Har alltid velat bli mamma”

Innan Malika Haqq berättade om graviditeten på Instagram avslöjade hon nyheter i tidningen People.

– Jag har alltid velat bli mamma och det är fortfarande lite överraskande men jag är överlycklig!, säger hon till People.

Hon berättar även för tidningen att hon använde sig av graviditetstestet Clearblue då hon märkte att mensen var tre dagar sen.

– Det var en morgon och jag hade inte tänkt att det skulle gå på något speciellt vis... jag såg ”Gravid” och var i chock, säger Malika Haqq till People.

Sjukdomen stoppar inte Ozzy – mörkrets furste

ANDERS DAHLBOM: En rocklegendar med stabila kompisar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.