Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kardashian avslöjar hemliga bröstknepet

Kim Kardashian och Kanye West har fått sitt fjärde barn
Kim Kardashian West har tidigare berättat att hon använder gaffatejp för att ge sina bröst rätt form.Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
På Instagram Story visar hon nu upp sin metod.Foto: JUSTIN LANE / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Kim Kardashian West, 39.Foto: AFF-USA/SHUTTERSTOCK / AFF-USA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Kim Kardashian West brukade använda gaffatejp för att ge brösten rätt form – något som lämnade brännsår på kroppen.

Nu väljer profilen att släppa egen kroppstejp, och avslöjar hur hon gör för att få de perfekta brösten.

– När jag började använda brösttejp så använde jag gaffatejp, men vilket så klart var superobekvämt, säger Kim Kardashian West i en video på märkets Instagramkonto.

Kim Kardashian West, 39, avslöjade för första gången 2016 att hon brukar använda sig av gaffatejp på kroppen, för att få den perfekta bröstformen under sina tajta klänningar på röda mattan. Den industriella tejpen användes för att lyfta hennes bröst och ge en mer påtaglig klyfta mellan brösten – men lämnade i sin tur en del obekväma märken på huden.

Nu släpper Kim Kardashian West en uppdaterad variant av kroppstejp på sitt eget märke, och avslöjar hur tejpknepet hjälpt henne med kroppsformen under lång tid.

– När jag började använda brösttejp så använde jag gaffatejp, men vilket så klart var superobekvämt, men det här materialet är supermjukt, säger Kim Kardashian West i ett klipp på företagets Instagramkonto.

Visar upp metoden

Profilen visar hur hennes egen kroppstejp inte skadar kroppen – något som hände när hon använde gaffatejp under sina kläder.

– Materialet är fantastiskt och sliter inte i huden på samma sätt som gaffatejp brukar göra. Det brukade göra att jag har skrubbsår och små brännsår hur länge som helst, berättar ”Keeping up with the Kardashians”-profilen.

Kim Kardashian West är inte främmande för begreppet ”vill man vara fin får man lida pin”. När hon gick på Met-galan tidigare i år kom hon klädd i en specialkreation med så hård korsett att hon hade blåmärken över hela kroppen i veckor efteråt – samtidigt som hon inte kunde gå på toa medan hon bar klänningen.

Hård kritik mot Kim Kardashian efter viktkommentaren

Hård kritik mot Kim Kardashian efter viktkommentar