Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kappahl i samarbete med Fifty Shades

Expressen kan nu avslöja att Kappahls stora höstsatsning är ett samarbete med författaren bakom den erotiska bestsellern Fifty Shades of Grey, E.L James.

Enligt uppgifter till Expressen handlar det om en underklädeskollektion men Kappahl är hemlighetsfulla och vill inte berätta vilken typ av kläder det handlar om.

Kollektionen kommer att släppas den sjätte november och i dagsläget kan man endast spekulera om resultatet. Enligt uppgifter till Expressen handlar det om en underklädeskollektion men exakt vad samarbetet består av offentliggörs inte förrän senare i höst.

På Kappahl är de hemlighetsfulla och vill inte berätta vilken typ av kläder det rör sig om.
– Vi vill möta våra kunder på en arena som kittlar hennes fantasi och erbjuder lite extra flärd i vardagen. Den som väntar på något gott, säger Charlotte Högberg, informationschef på Kappahl, till Expressen.se.
Spänd inför samarbetet
Expressens modeexpert Emma Danielsson är spänd inför det udda samarbetet.
– Tidigare har vi sett klädkedjor samarbeta med modehus och kändisar men den här typen av samarbete känns nytt och annorlunda. Jag tror att vi kan räkna med att de släpper en kollektion som inspireras av känslan i böckerna. Det ska bli spännande att se kampanjmaterialet som säkerligen blir förföriskt och snäppet mer utmanande än vad vi är vana vid att se hos Kappahl, säger Emma Danielsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.