Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stora kaoset kring Britney och Justins återförening

Justin Timberlake och Britney Spears 2001 när de fortfarande var ett par.
Foto: LOUIS LANZANO / AP
Britney Spears.
Foto: PHOTO IMAGE PRESS / SPLASH NEWS / PHOTO IMAGE PRESS / SPLASH NEWS/ SPLASH NEWS
Justin Timberlake.
Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Det är beskedet fansen bara kunnat drömma om.

Men nu kommer motstridiga rapporter kring det nya samarbetet mellan ex-paret Justin Timberlake och Britney Spears.

Här är kaoset kring superparets återförening.

De var ett av världens hetaste par, men 2002 tog kärlekssagan mellan Britney Spears, 35, och Justin Timberlake, 36, slut. Uppbrottet tog hårt på Justin Timberlake som skrev låten "Cry me a river" om det misslyckande förhållandet.

Nyligen kom dock rapporter om att en återförening mellan superparet var på gång – åtminstone en musikalisk sådan.


LÄS MER: Britney Spears redo att gifta sig igen  


I podcasten Pop University hävdade nämligen programledarna Maddie Lazer och Hannah Rowston att den välkända producenten Timbaland berättat för dem att ny musik från Britney Spears och Justin Timberlake – mer kända som "Justney" – var på väg. Nyheten plockades sedan upp av flera amerikanska medier.

Beskedet har samtidigt gjort fansen som galna – inte minst då Britney Spears så sent som för ett år sedan berättade att hon gärna ville samarbeta med sitt ex.

I en intervju med E! News samma år öppnade även Justin Timberlake för ett samarbete med sitt ex.

– Jag är tillgänglig, ring mig, sa han då.


Kaoset kring Justin Timberlakes och Britney Spears återförening

Och det är inte bara fansen som sett fram emot återföreningen utan även Justin Timberlakes gamle 'Nsync-kollega Lance Bass:

– Jag hade självklart älskat att se det hända. Jag tror alla i hela världen vill se dem tillsammans igen oavsett i vilket sammanhang. Det är som allas barndomsdrömmar, har han sagt i en intervju med E Online.

Men nu verkar det vara fansen som får gråta floder. Enligt ET Online har uppgiftslämnare som står nära Justin Timberlake dementerat att det kommer ny musik från Justney. Uppgifterna om att ex-paret ska ha jobbat på ny musik tillsammans ska helt enkelt vara falska.


LÄS MER: Britney Spears bryter tystnaden om systerns tragedi


Britney Spears och Justin Timberlake dejtade mellan 1999 och 2002. I dag är Justin Timberlake gift med skådespelaren Jessica Biel, 35. Britney Spears är i sin tur tillsammans med pojkvännen Sam Asghari, 23. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.