Kaoset i ”Bachelor” – kastade drink: ”Besviken”

Kastar drink efter hemliga orden i "Bachelor" – visades inte i tv
Simone Mbatha konfronterade bachelorn Siamak ”Sia” Hatami i dagens avsnitt
Det blev dramatiska scener i kvällens avsnitt

En drink som kastas i poolen, skrik och konfrontationer.

Under kvällens avsnitt av TV4-programmet ”Bachelor” blir det minst sagt hett om öronen för bachelorn Siamak ”Sia” Hatami.

Det är ett samtal bakom kulisserna som väckt känslor hos deltagaren Simone Mbatha.

– Jag hade försökt hålla igen så mycket jag kunde för att hålla mig lugn och sansad, för att inte brista och skrika på honom, berättar Simone.

Det blir minst sagt dramatiskt under torsdagens avsnitt av ”Bachelor”. En deltagare kastar sin drink i poolen – och väljer därefter att lämna programmet självmant. 

Bakgrunden är att bachelorn Siamak ”Sia” Hatami, 34, berättat för deltagaren Simone Mbatha att det från hans del inte finns någon romantisk kemi mellan de två. Någonting han berättat bakom kamerorna.

– Hur kommer det sig att du väljer att tala om det för mig när det inte finns andra människor omkring? Du valde att avsluta min resa i en bil, säger Simone till Sia.

Sia svarar att beskedet inte borde kommit som en nyhet.

– Slog det några gnistor tycker du? Satt vi och höll hand och kramades? frågar Sia i programmet, och Simone svarar:

– Fast vi pratade om att ta det långsamt för att bygga på vänskapen. Så varför ska det helt plötsligt behöva slå gnistor under en andra dejt?

Sia och Simone kommer inte överens, och när Simone lämnar samtalet kastar hon sin drink i poolen, det hörs även skrik inifrån huset.

Simone Mbatha: Det fick tittarna inte se

Till Expressen berättar Simone Mbatha om känslorna som kommer tillbaka när hon ser på avsnittet.

– Jag blev ganska besviken på sättet han hanterade det på. Jag hade försökt hålla igen så mycket jag kunde för att hålla mig lugn och sansad, för att inte brista och skrika på honom. Då blev det i stället att jag kastade drinken, berättar hon.

– Jag kände det som att han försökte trycka ner mig. Det gjorde mig jävligt ledsen och arg. 

Upplevde du själv att det var kemi mellan er?

– Tyvärr får man inte riktigt se att resten av tjejerna i huset trodde jättemycket på mig och Sia. Vi hade en helt annan kemi än vad som visas på tv.

I början av rosceremonin väljer Simone att tacka för sig och lämnar programmet självmant. Men Simone berättar att hon snabbt kom över de negativa känslorna. Hon reste tillsammans med deltagaren Bella till Kreta, och de hade roligt tillsammans.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.