Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kaos i Nyhetsmorgon – Jihde klippte de Paula

Peter Jihde klippte Tilde de Paula Eby i "Nyhetsmorgon".
Foto: TV4
Tilde de Paula Eby och Peter Jihde.
Foto: TV4

Här gör programledaren Peter Jihde det förbjudna i dagens "Nyhetsmorgon".

Han klipper av Tilde de Paula Ebys hår – mitt i sändning.

Jihdes programledarkollega skriker till av ren chock.

TV4:s "Nyhetsmorgon" uppmärksammade i morse att en bit av Beatles-legenden John Lennons hår har sålts för 35 000 dollar.

Tilde de Paula Eby frågar då sin kollega Peter Jihde om han tror att någon skulle vara intresserad av att köpa en bit av hennes hår.

Detta får Peter Jihde att börja smida på en plan, och mitt i sändning går han ut ur bild för att hämta en sax.

"Jag skämtade"


LÄS MER: Jihde kastar kläderna i "Nyhetsmorgon"


Tilde de Paula Eby tror dock inte först att Jidhe ska göra någonting.

– Jag skämtade, klart att ingen vill köpa mitt hår. En äcklig hårtuss. Gud vad rolig du är, säger Tilde i sänding och tror att allting är ett skämt.

Men hennes programledarkollega är redan i full gång och helt plötsligt klipper Peter Jihde av en rejäl bit av Tilde de Paula Ebys hår.

– Uh, han klippte det, skriker hon ut i förvåning mitt under programmet.


LÄS MER: Stora kaoset i Nyhetsmorgon: "Inget har funkat"


Och det har varit ett par röriga dagar för "Nyhetsmorgon". Senast förra veckan utbröt fullständigt kaos när prorgamledarna Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt inte fick igång tekniken i programmet. Båda progamledarna vittnade om kaoset på Instagram:

Har varit kaos förut i "Nyhetsmorgon"

"Den så kallade desken har visst flyttat tio meter under natten. Inga körscheman, inga telefoner, inga skrivare, inga manus. Vi får ta allt i huvudet helt enkelt. Det enda som funkar är sminket", skrev Strömstedt själv.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.