Kanyes nya drag efter skilsmässan – avföljer Kim

Såhär kan det ha sett ut när Kanye avföljde sin exfru.
Foto: Twitter
Kanye West avföljde Kardashian-familjen på Twitter.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Kanye West har avföljt Kim Kardashian och hennes systrar på Twitter efter att de grattat honom på födelsedagen, skriver Daily Mail.  

Rapparens skilsmässodrag kommer dagar efter att supermodellen Irina Shayk pekats ut som hans nya kärlek. 

Efter sju års äktenskap ansökte Kim Kardashian om skilsmässa från Kanye West i februari. Separationen var på Kims initiativ, men flera källor har tidigare hävdat att exparet varit på god fot. Nu verkar det dock som att relationen med hela familjen Kardashian knackar i fogarna. I veckan avföljde rapparen Kim och hennes systrar på Twitter. 

Avföljandet kom i samband med att supermodellen Irina Shayk pekades ut som rapparens nya flickvän. Det var Daily Mail som först kunde avslöja den nya flingen och publicerade bilder från Wests och Shayks romantiska resa på franska landsbygden. 

Irina Shayk uppges vara rapparens nya kärlek.
Foto: MARECHAL AURORE/ABACA / STELLA PICTURES/MARECHAL AURORE/ABACA

Avföljde efter grattishälsning 

Kanye West var i Frankrike för att fira sin 44-årsdag och det var då som nyfikna följare kunde se att hans följarantal minskat drastiskt på Twitter. Rapparen, som inte uppdaterat sitt konto sedan november, hade då avföljt Kim, Kourtney och Khloé Kardashian efter att de önskat honom grattis på födelsedagen. 

Den 8 juni publicerade Kim ett foto på sig själv och deras barn och skrev: ”Happy Birthday Love U for Life.” Kanye följer dock fortfarande Kim på Instagram, vilket för att hon är den enda personen som rapparen följer. 

Även Khloé Kardashian önskade sin före detta svåger grattis på födelsedagen med en kärleksfull text. 

”Det stör inte Kim att Kanye dejtar”, uppger en källa.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

”Känt till deras fling”

För många kom Kanyes och Irinas nya förhållande som en chock. Men källor menar Kim har känt till deras fling i ”veckor”, skriver People.

”Det stör inte Kim att Kanye dejtar, säger källan och fortsätter:

”Hennes enda bekymmer är deras barn. Hon vill att Kanye ska vara närvarande och spendera så mycket tid med dem som möjligt. Barnen älskar när Kanye är i närheten. Kim vill inte att en ny flickvän ska distrahera Kanye från att umgås med barnen.”

Paret har kommit överens om delad vårdnad om barnen North, 7, Saint, 5, Chicago, 3, och Psalm, 2, tillsammans. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.