Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kanyes attack mot Kim och Kris – hänger ut sms: ”Vit makt”

De senaste dagarnas kontroverser kring rapparen Kanye West fortsätter.
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Nu anklagar den albumaktuella artisten sin fru Kim Kardashian West för att använda sin ”vita makt” mot honom
Foto: Twitter.
Samtidigt som han hävdar att han försökt skilja sig i två år.
Foto: Twitter.
Kim Kardashian West
Foto: STELLA PICTURES/PLANET PHOTOS/STELLA PICTREUS
Kris Jenner.
Foto: BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
1 / 7

De senaste dagarnas kontroverser kring rapparen Kanye West fortsätter.

Nu anklagar den albumaktuella artisten sin fru Kim Kardashian West för att använda sin ”vita makt” mot honom – samtidigt som han hävdar att han försökt skilja sig i två år.

”Det är inte vad en fru ska göra... vit makt”, skriver Kanye West på Twitter.

Sedan rapparen Kanye West gick ut med att han kandiderar till att bli USA:s president, med sitt parti ”The Birthday Party”, har skandalerna avlöst varandra – men de senaste dagarnas utspel gör att hans politiska karriär hamnar minst sagt i skymundan.

Efter att ha pratat om hur han och frun Kim Kardashian West ska ha funderat på att abortera bort sitt äldsta barn, dottern North West, under sitt första kampanjmöte, är det stormigare än någonsin i relationen. Enligt uppgifter till People är Kim Kardashian West rasande över att maken hängt ut så privata detaljer om deras liv – samtidigt som Kanye West själv anklagar henne för att vilja låsa in honom med en läkare.

Kanye Wests anklagelser – vänder sig mot familjen

På måndagskvällen twittrade Kanye West en lång utläggning, som sedan togs bort – men under onsdagsmorgonen, svensk tid, tog rapparen bladet från munnen igen.

Han anklagar nu både sin fru och sin svärmor Kris Jenner för att utöva ”vit makt” mot honom, för att de vill att han får läkarhjälp. Kanye West har tidigare varit öppen med att han har bipolär sjukdom, men att han inte tycker om att ta sina mediciner, för att de hämmar honom.

Kanye: Har velat skilja mig från Kim Kardashian

På Twitter visar Kanye West upp en skärmdump på hans sms-konversation med Kris Jenner, där han ser ut att ha skickat flera sms utan att få svar.

”Det här är Ye. Är du redo att prata nu eller undviker du fortfarande mina samtal” och ”Det här är Ye. Vill du prata eller gå ut i krig” står de i smsen från Kanye West.

Kanye West skriver också i en tweet att han har velat skilja sig sedan Kim Kardashian West träffade rapparen Meek Mills – något som enligt The Sun hände för två år sedan.

”De försökte flyga in med två läkare för att 51/50 mig. Jag har försökt skilja mig sedan Kim träffade Meek på Waldorf för en ”fängelsereform”, skriver Kanye West.

Ett fan skriver att det är orättvist att Spears ska förlora sina rättigheter på grund av psykisk ohälsa.
Kourtney Kardashian om sitt beslut att dra sig ur familjeprogrammet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.