Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kanye Wests kärleks– krav efter skilsmässan

Kanye West är redo att börja dejta igen.
Foto: GENIN NICOLAS/ABACA / STELLA PICTURES/GENIN NICOLAS/ABACA
Han och Kim Kardashian gifte sig 2014 ochhar fyra barn ihop.
Foto: NICOLAS BRIQUET / STELLA PICTURES/ABACA

Kanye West, 43, och Kim Kardashian, 40, har nyligen separerat efter sju års äktenskap.

Men rapparen har redan bestämt sig för sin nästa partner.

– Han vill träffa en konstnär, berättar en källa för Page six

Världsstjärnan Kanye West tänker redan på sin nästa relation. 

Den nyblivne singeln, som är mitt i skilsmässan från Kim Kardashian, har höga krav på sin nästa relation. Enligt en person med insyn i rapprens liv vill West dejta en ”konstnär och kreativ person”. Detta för att de ska kunna ”tala samma språk och förstå varandra”, förklarar källan. 

Rapparens nästa partner har dock mycket att leva upp till, i alla fall om man frågar Kanye West själv. I en färsk intervju med GQ jämförde artisten sig själv med några av världshistoriens främsta tänkare och konstnärer. 

– Jag är Michelangelo. Jag är Picasso, hävdade West i intervjun och utvecklade sina tankar:

– Jag är utan tvekan den största mänskliga konstnären genom tiderna. Det är inte ens en fråga just nu. Det är bara ett faktum.

Innan West gifte sig med Kardashian 2014 dejtade han modellerna Chanel Iman och Amber Rose. Det ryktades också att han dejtade skådespelaren Selita Ebanks. Han har tidigare varit förlovad med designern Alexis Phifer.

Kim dejtar inte 

Det var i januari tidigare i år som skilsmässan mellan världsstjärnorna offentliggjordes. Amerikanska medier hade dock sedan mitten av 2020 rapporterat att ex-makarnas relation var på väg att ta slut. 

Trots att Kanye West redan börjat planera sitt dejtingliv försöker Kim Kardashian hålla en låg profil. Enligt sajtens uppgiftslämnare försöker hon att fokusera karriären och ex-parets fyra barn. 

– Hon dejtar inte någon. Om hon skulle dejta någon skulle det vara ett karriärsdrag. Hon kan inte gå på restauranger för att ha dejter på grund av pandemin. Hon kan inte dejta i hemligt, hon hade inte förstått vad det skulle innebära, säger personen. 

En annan källa förklarar för sajten att Kim Kardashian inte behöver dejta någon för karriärens skull:

– Vi pratar om någon som är en av världens mest kända personer... Hon behöver ingen för att göra henne mer känd.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.