Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kanye Wests drag – flyttat in i idrottsarena

I detta lilla rum bo Kanye West i just nu.
Foto: Instagram
Kanye West.
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Kanye West bor just nu i Atlantas Mercedes-Benz Stadium. 

Anledningen? Han vill skriva klart sitt nya album ”Donda” där.

Nu visar artisten upp sitt nya boende på sociala medier. 

Kanye Wests, 44, nya studioalbum ”Donda”, som skulle ha släppts förra fredagen, är ännu inte färdigt. Nytt releasedatum är 6 augusti – och West befinner sig just nu i en arena i Atlanta för att göra klart albumet.

Grammy-vinnarens album fick namnet ”Donda” efter Wests mamma, Donda West, som dog vid 58 års ålder efter plastikkirurgiska komplikationer 2007.

Stöd från Kim Kardashian

Under torsdagen fick flera personer lyssna på det nya albumet ”Donda” när Kanye West uppträdde inför en fullsatt publik på arenan. Flera kändisar var på plats för att delta – och bland annat dök Khole Kardashian och Kim Kardashian West upp. 

Visar upp boendet på Instagram

En anonym representant för artisten bekräftade under onsdagen att West planerade att stanna kvar i Atlantas Mercedes-Benz Stadium, tills dess att han gjort klart studioalbumet, enligt Huffpost.

Och på onsdagen publicerade Kanye West en bild på sitt lilla krypin i Arenan på Instagram– vilket fick flera av hans följare att reagera på det lilla rummet som han bor i. 

”Inte ens ett fönster?”, har en följare kommenterat på inlägget. 

https://www.instagram.com/p/CR2iSqsI8zx/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.