Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kanye West och Kim Kardashian har gift sig

Nu har Kim Kardashian och Kanye West gift sig.
Paret ska ha sagt "I do" under en mycket privat ceremoni hemma i Kalifornien. Foto: Bordenave-Moreau / Bestimage
"Kimye" prydde omslaget för Vogue där de onekligen gjorde ett statement om var deras relation var på väg.
Det planerade bröllopet utanför Paris i slutet av maj ska forfarande genomföras. Foto: Bordenave-Moreau / Bestimage

I helgen chockade Kanye West och Kim Kardashian världen med att säga "ja" till varandra på hemmaplan.

Men helgens minimala ceremoni i Kalifornien var enbart till för att följa fransk lag. Senare denna månad gifter sig nämligen paret igen.

Efter mycket hysch-hysch, Vogue-omslag och rykten så har det äntligen hänt – Kim Kardashian, 33, och Kanye West, 36, har gift sig.

Enligt flera medier, bland annat Radar Online, ska paret ha fått sin äktenskapslicens godkänd under förra veckan och i helgen ska de ha genomfört en minimal ceremoni på hemmaplan i Kalifornien där de både lyckligtvis sa "I do" till varandra.

Följer bara lagen

Det här betyder dock inte att de nyblivna makarna inte ska gifta sig i Frankrike den 24 maj som det tidigare talats om. Helgens ceremoni var nämligen enbart ett steg i förberedelserna för att tillgodose kraven i fransk lag för att de ska få gifta sig där.

Kardashian och West har bjudit in 200 av sina absolut närmaste vänner till den intima vigseln som ryktas äga rum på ett slott strax utanför Paris. För att gästerna ska få en upplevelse de aldrig kommer glömma har paret hyrt Trianon Palace Hotel som logi och alla gäster kommer få goodiebags med bland annat Bollinger-champagne, handgjorda souvenirer i Swarowski-kristaller och spa-upplevelser.

Friade i oktober

Realitystjärnan och artisten träffades i april 2012 och vid årsskiftet meddelade de att de skulle få tillökning. I juni förra året föddes dottern North West och i oktober friade Kanye till Kim.

Sedan dess har spekulationerna om Kims mani för att komma i form för bröllopet härjat vilt. Bland annat finns misstankar om att hon skönhetsopererat sin världskända bakdel.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!