Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kanye West ber om ursäkt – efter uttalandena om familjen

Kanye West under valkampanjen.
Foto: MEGA CHANNEL / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Kanye West och Kim Kardashian.
Foto: BRIQUET-GORASSINI-GOUHIER-NEBIN / STELLA PICTURES/BRIQUET-GORASSINI-GOUHIER-NEBI
Kim Kardashian.
Foto: STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK / STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Efter alla arga tweets ber nu Kanye West om ursäkt. 

Han skriver att han vet att han sårat sin fru Kim Kardashian. 

”Snälla förlåt mig”, skriver han på Twitter. 

Det har stormat rejält kring Kanye West på senaste tiden. När han hade sitt första kampanjmöte för att bli USAS president 2020 blev flera oroliga för hans mående. Han bröt då ihop i tårar och berättade att han övervägt abort när hustrun Kim Kardashian var gravid med parets äldsta barn, dottern North.

Efter detta kom även en rad med osammanhängande Twitterinlägg från rapparen. Bland annat skrev han att han länge försökt skilja sig från sin hustru och han gick även i attack mot sin svärmor Kris Jenner. 

Men nu går Kanye West ut och ber om ursäkt till Kim Kardashian. 

”Jag skulle vilja be min hustru Kim om ursäkt för att jag har gått ut offentligt med någonting som är privat. Jag har inte backat henne så som hon har backat mig. Till Kim skulle jag vilja säga att jag vet att jag har sårat dig. Snälla förlåt mig. Tack för att du alltid finns där för mig”, skriver han på Twitter. 

Kims uttalande om maken 

Kim Kardashian har ännu inte gett något offentligt svar på West senaste inlägg. Men förra veckan gick hon ut och kommenterade makens tillstånd på sin Instagram story: 

”Som många redan vet är Kanye bipolär. Alla som har detta eller har en anhörig med diagnosen vet hur otroligt svårt och smärtsamt det är att förstå. Jag har aldrig talat offentligt om hur detta har påverkat oss hemma eftersom jag är väldigt beskyddande när det gäller våra barn och Kanyes rätt till att hålla sin hälsa privat”, skrev hon då. 

Britney Spears fan rasande – efter Kanyes presidentbesked

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.