Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kanye West avstängd från Twitter efter video

Videon fick stjärnan avstängd under en period.Foto: PRANDONI/BFA/REX/SHUTTERSTOCK / PRANDONI/BFA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Kim Kardashian har öppet pratat om att hennes man mått dåligt den senaste tiden.Foto: BRIQUET-GORASSINI-GOUHIER-NEBIN / STELLA PICTURES/BRIQUET-GORASSINI-GOUHIER-NEBI

Kanye Wests utspel fortsätter.

Nu har den flerfaldigt Grammy-belönade rapartisten lagt upp en video där han kastar en Grammy-statyett i toaletten och kissar på den – något som fått honom blockerad från Twitter.

”Tro mig... jag kommer inte sluta”, skrev West till videoklippet.

Rapparen Kanye West, 43, har inget intresse av att ta det lugnt på sociala medier.

De senaste dagarna har han twittrat ut sin ilska mot musikbranschen, och bland annat anklagat Universal Music för att ha stoppat honom från att köpa loss sina egna inspelningar.

”Jag är en av de mest kända personerna på planeten och universal vill inte berätta vad mina mastringar kostar för de vet att jag har råd med dem... svarta mastringar har betydelse”, skrev Kanye West.

På onsdagskvällen laddade West upp ett videoklipp på Twitter där han slänger i en av sina Grammy-statyetter i toaletten och sedan kissar på den. 

”Tro mig... jag kommer inte sluta”, skrev Kanye West som text till videoklippet.

Videon fick honom sedan avstängd från Twitter under tolv timmar, något vännen Rick Fox twittrade om å rapparens räkning.

https://twitter.com/kanyewest/status/1306280073209589760?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1306280073209589760%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fnojesbladet%2Fa%2FX8wW57%2Fkanye-west-urinerade-pa-sin-grammy

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.