Kanye West på Ikea i Älmhult Foto: LäsarbildKanye West på Ikea i Älmhult Foto: Läsarbild
Kanye West på Ikea i Älmhult Foto: Läsarbild
Kanye West lämnar Ikea i Älmhult Foto: Hampus Lundberg AnderssonKanye West lämnar Ikea i Älmhult Foto: Hampus Lundberg Andersson
Kanye West lämnar Ikea i Älmhult Foto: Hampus Lundberg Andersson
Foto: Stoianov/Fameflynet PicturesFoto: Stoianov/Fameflynet Pictures
 Foto: Stoianov/Fameflynet Pictures

Kanye West på plats på Ikea i Älmhult

Publicerad

Kanye West är på Ikeas kontor i Älmhult.

Här är bilderna som visar världsstjärnans besök i Sverige.

Enligt källor till Expressen ska Kanye West ha träffat Ikeas designchef Marcus Engman.

– Han har varit på plats och träffat vår designavdelning, säger Johanna Blomqvist på Ikeas pressavdelning.

Världsstjärnan Kanye West är på besök i Sverige.

Närmare bestämt på Ikea i Älmhult, något Aftonbladet var först att rapportera.

Jakob Holmström, pressansvarig för Ikea, bekräftar att Kanye West befinner sig på Ikeas kontor i Älmhult där produktutvecklingen håller till.

Kanye West bekräftas vara på Ikea

– Jag kan bekräfta att han har varit på Ikea och besökt våra faciliteter under dagen. Jag har inte mer information att ge just nu, säger Jakob Holmström, pressansvarig på Ikea.

 

LÄS MER: Kanye West och Wiz Khalifa i stort nätbråk

 

Kanye West på Ikea i Älmhult

Jakob Holmström vill inte kommentera varför Kanye West har varit på Ikea. Han bekräftar att Kanye West inte endast besökt varuhuset utan även företagets andra faciliteter i Älmhult.

– Han har kanske varit på varuhuset också, men han har besökt Ikeas faciliteter och där finns ju varuhus också i Älmhult, men det är inte bara där i så fall som han har varit, säger Jakob Holmström.

 

LÄS MER: Kim Kardashian och Kanye West får en son

 

Har träffat Ikeas designchef

Varför han befinner sig på Ikea i Älmhult är än så länge oklart. Men enligt källor till Expressen ska Kanye West ha träffat Ikeas designchef, Marcus Engman.

Johanna Blomqvist på Ikeas pressavdelning kan varken bekräfta eller dementera uppgifterna om att Kanye West skulle ha träffat just designchefen.

– Han har varit på plats och träffat vår designavdelning, säger hon.

Kanye West har förknippats med designern Kate Eary som tidigare kopplats samman med Ikea.

Samtidigt sprids nu bilder på Twitter där rapstjärnan syns gående i en trappa och står och pratar med andra personer inne i butiken. När Kanye West lämnade en av Ikeas byggnader flockades fansen runt hans bil för att få en skymt av den stora världsstjärnan.

En anonym medarbetare på Ikea säger att de anställda inte fått veta något om att Kanye West skulle besöka dem.

– Han var på varuhuset och så var han på Ikea of Sweden som är ansvariga för all produktion.

Medarbetaren berättar att Kanye West sågs till flera gånger.

– Han gick runt och såg cool ut, säger medarbetaren.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag