Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kanye West anklagas för misshandel – ”slog ett fan”

Enligt fanet ska Kanye West ha knuffat och slagit till honom.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: MATT SAYLES / AP TT NYHETSBYRÅN

Kanye West utreds för misshandel efter ett bråk med ett fan i Los Angeles.

Rapparen ska ha ha slagit och knuffat en man som bad om en autograf, rapporterar TMZ

Kanye West, 44, utreds för misshandel efter anklagelser från ett fan. Det var på tidigt på torsdagsmorgonen i Los Angeles som ett fan ska ha närmat sig Kanye West för att be om en autograf. 

Enligt fanet ska Kanye West ha knuffat och slagit till honom. Händelsen utreds som misshandel, och kan maximalt ge sex månaders fängelse. 

I en videoupptagning som TMZ har publicerat från samma kväll syns en tydligt upprörd Kanye West som skriker mot två fans.

– Sa du det? Sa du det eller inte? För det är det som händer nu.

Klubbade med nya flickvännen

Tidigare på kvällen ska Kanye West ha varit ute och festat med sin nya flickvän Julia Fox, 31, men lämnade klubben utan henne.

Förra året kom beskedet att Kanye West och Kim Kardashian, 41, ska skilja sig. Paret gifte sig  2014 och har tillsammans barnen North West, 8, Saint West, 6, Chicago West, 3, och Psalm West, 2.

Se också:

Superstjärnan på hemligt besök i Sverige

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.