Kannibalen vill äta upp Victoria Beckham

Publicerad
Uppdaterad
LONDON. Kannibalen Peter Bryan stekte en mans hjärna och åt den. Nu är han i fängelse, men hotar att äta människokött igen.
- Jag tror att Victoria Beckham smakar gott, säger Bryan.
Peter Bryan planerar en meny av kändisar, däribland Victoria Beckham. Han är dömd till livstids fängelse efter att ha mördat en man och ätit upp delar av offret.. Peter Bryan är en av Englands mest hatade brottslingar. Han dömdes till livstids fängelse i mars efter att ha mördat och ätit upp delar av sitt offer Brian Cherry. Han stekte och åt bland annat mannens hjärna. I fängelset har han brevväxlat med en kvinna som heter Una Beham, uppger News of the World. Nu har delar av breven publicerats i tidningen. I breven avslöjar Peter Bryan att han planerar "en meny av kändisar" om han en dag kommer ut. Bland brittiska såpastjärnor och modeller finns även David Beckhams hustru Victoria. - Jag tror att hon smakar bra, skriver han. Han berättar också varför han mördar. - När någon går på mina nerver, då tänker jag att jag skulle vilja laga till dem och äta dem.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag